嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   " r, {' b! W  ]! V

" m: p$ B) G# L' z1 `其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三5 |3 U/ w# W( a  ~
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
( m/ C8 s3 V# r* f

$ f9 p6 i+ t& L0 x& l4 s& j好羨慕你

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 09:03 發表   , R7 C9 z: n) x3 g- l

& F3 v- [+ _# i5 ^( o9 Q其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三
+ ]' p/ D7 w- o* i$ ~% ^3 X* \; Y女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她
& I+ V2 \) Z! Y1 G8 M% p& m
你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?

Better wash it now!!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 12:43 發表   
% B/ z8 |% z& I$ J; J
- h% r) \6 q9 t你係著邊間學校嘅校服呀?有無相睇吓呀?
" b) [' W& n" K. a0 G' g我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞- F$ _, f! o$ H( \; C7 i( o! ^
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載

引用:
原帖由 Babygun 於 2015-12-19 13:37 發表   ( v) L, X3 Z5 G3 A  p0 R: Q4 [
Better wash it now!!!
) f+ I( G% R: d0 o$ |
昨晚已經洗乾淨了

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 18:27 發表   
$ `4 ~2 [1 W6 T% L/ z( l; K
- z: T/ D) V3 P( @/ I% z我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞2 ]" L, y  c. W6 L7 W) B
我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
' V$ v) G  ^# R/ v$ ]- k3 i嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?
1 j! Y+ `, V5 j+ H是的話用app縮細一啲就可以了。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 21:14 發表   1 T5 f! D  T4 B% b4 E9 w2 `

5 g, {9 G' Z* Q& G嘩,咁你上傳不到相片,是否說相片size太大呀?0 v/ p$ p2 \' R
是的話用app縮細一啲就可以了。
- O( D3 B2 e! |: R" w* I我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 21:47 發表   , _$ A, }: ~, U
9 h2 C2 J+ l) y, o; I; B
我唔識呀,好似係size太大,應該點搞呀,你每次上傳相片係咩size
3 S6 A; e3 P) ]; Q/ [  F
相片size大約900幾 x 500幾
9 f4 n. a1 `  n0 X  U  t我是用images easy resizer

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 22:10 發表   
& B* x/ D" z( i6 h4 t8 A9 I8 T7 s6 u
/ [( r$ X7 K5 l0 g, }1 i6 @相片size大約900幾 x 500幾* ]" }% s1 y" m- R$ t0 _% f
我是用images easy resizer
1 A6 ~  }) J: n; g, G
你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 23:10 發表   ' K4 I8 p8 B* A! Y

, g2 d! F/ r6 L$ f4 p你知唔知Iphone可唔可以影相可以令相片符合上傳相片要求
) r; F- t$ \7 Z) e# U我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,. m; {; p( a+ p% U$ d3 {
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 23:56 發表   6 _# D, d  X) D7 I5 X9 O
0 U; k& l5 |7 B  X) A8 s
我也有用iphone,本身是沒有此功能,都是要靠app,* [$ ?' C! y1 E: R7 q) L
有隻名叫photo size express的app可以簡單做到。
8 k% M" `3 W" @; b( b8 P' a- y* t Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-20 00:19 發表   1 S( }% ~1 b, _! L4 A- }$ d

2 P2 G2 c! t0 `% X7 y Ok,我有時間就搜尋下,多謝你呀
* {& @5 x+ o% c+ h; j, S
唔洗客氣,大家交流交流

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 05:27 發表   , \$ i0 y% w6 T2 E( V4 L& G8 {
4 j' Z% M% u3 `6 q! i4 q' ]
我夏季有寧波2.保良局.東華.地利亞,冬季有上智.地利亞
; h  f: A# V, c- ?6 L' ~我好想放上嚟但唔成功,我用iphone自拍完無法上載
$ C. y& U1 p' Q% L( N! g
又話者upload上dropbox然後link dropbox張相上黎

有無人可以幫我上載相呀,搞唔掂

下次用埋M巾訓@@

我會唔捨得整污糟d 校裙

you are so lucky with a nice gf

引用:
原帖由 jasper818 於 2015-12-20 23:57 發表   
+ W3 p7 k, |$ x$ r0 T7 Z我會唔捨得整污糟d 校裙
. Y- c4 W1 T, j) x$ L1 _2 _
洗乾淨就沒事了。

引用:
原帖由 kkmonster 於 2015-12-21 02:17 發表   
3 m1 A5 r: Z8 ?( z) W& ]2 x6 Kyou are so lucky with a nice gf
5 T5 Y9 i3 R/ {! G' ?# c8 d- ^
Thank you

咁刺激