嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la
8 x( _" |6 W1 D) x, M3 I5 u我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   7 g  _& e9 a$ _7 R6 o
我緊係當無事la5 r6 I/ Z' h, v1 Q# x
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
  _1 K7 _. t  }4 x9 d其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布
  [+ Z! r2 o; m; ~今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左
( w, Q' |- t! H時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨
, L: X3 L# c/ o: X: H今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺   Q. B3 d; x' o* w
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   6 D" \- S7 ~3 s" F
我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 8 B  g; R' H  V
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
! T2 I7 w% N+ |7 `2 A6 s& a1 t
師兄有冇試過用大毛巾玩?
( f2 ]' |- c# W! ^3 H, S! V$ R摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   
  a* |- \/ T5 w0 s今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
! ~% w3 g) E5 T8 g
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
- x8 i' j4 F, @8 T$ F每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,; S* x, ?- m8 H. W. d
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   3 q* M' o4 _5 D9 m2 B" a

7 I$ O+ ?4 `* C4 y; H4 C' ]  v: X' L- U師兄有冇試過用大毛巾玩?
) c# S% H9 }8 }* |5 y; B1 F摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
  E; y  D. z/ C* W5 a" ~
: {. C# ~! h1 v5 l; B
請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   & g0 v0 Z* ?7 f2 O/ Y+ K
; q. y" ~7 k6 P  g! G
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,6 K( H& R* v; Z
每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,+ {2 g4 |. w/ t4 w; e1 S
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
3 s- [) u1 b. {

4 r" n' g  o) r% t* g  i6 ^屋企人去旅行時我先有機會押片訓......& ?! M; L3 f) u4 `+ c  S3 c
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. 0 I' F) J0 v, P! |* M
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. 5 ~" V$ v! N! C- N6 }! r% |
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
0 L  z. T! A  S: N有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   
, d, t/ b: G" N, ?- j) D  e+ p% T/ r) g; d0 q! C# P8 z/ H$ X

2 I$ K+ \# e6 q0 n請教一下點摺的呢?
/ E) z" q$ U; E+ m2 f0 k2 Z3 G其實方法好簡單架炸..! J4 j- o! `" p: ?) [
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長)
) H/ r  L, \7 p0 m& a大約$60
2 C9 u/ k. {" ]+ H, o8 Q我之前就用這種毛巾玩..! p) M' z0 r- }1 h+ F: c
先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)$ m8 U. n, h, z1 T( y& C# K
厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)
1 z/ h" s! g& R8 e" m2 n6 p這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,* v( R$ {! |6 z& S0 F
大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   
2 g' h. e8 s, E; w' K1 I) s1 w5 `+ y5 _; k4 E. h) q
- W6 p6 A) i. |
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......
; n1 `4 U" C: Q# t; ?; v通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. ) t! U4 m- n: `+ \) m4 t
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. ) i: H7 k2 [( z$ B7 {6 H8 F) Q/ e9 H
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴, I4 v9 c! \& p& [
...
1 \) Q$ J- L  H7 ~我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
! p( @( c* V5 @* E; T) [: W. @再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識
1 \6 {3 N, y! \! r: q而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,
* Y5 Y1 N% }/ Q所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   ! ]  L2 i7 E. [. V- t% d* S2 O
我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
6 e( F1 z; h* u+ j
嗯,師兄原來鍾意這種風味,( ]3 O; z4 P; e' V1 N. Y$ Q
其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片
+ h/ {+ e) Y: J  c下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
$ o( h8 h! `% i/ W! q0 T4 O9 T# \/ D! t. B* R
  o( s6 x4 Y* f) a7 q6 L4 w- c
( B- ?1 e1 Q, s' ]' N  }2 X

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表   0 u9 D" @9 H, C. y7 D5 q
好厚.我諗一定好舒服
8 A! p0 ~6 l( g. ^6 c9 ~& a
3 a) \" t& A5 A
+ j$ Y2 y2 Y/ t
係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
/ A2 O, g3 ]7 D4 O9 F( @
7 c$ |6 i- x6 ~1 h: u[ 本帖最後由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:37 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件