嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
  y! S) S; @% t1 P- o' _5 ^' D% R7 I$ R4 K& m
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
6 ?$ G3 s. E  V( g# e6 w
$ T. H  d: K, ~; |啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試* w/ B: Y2 |" e: @3 \

5 ?  \) i( V. T- l! y, v當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,1 N1 f4 @) [% n: ~' `! [7 X6 e0 f

4 F& ~+ ]* Z' d' F4 ]0 F被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
- `  F& V7 D1 B% |( u$ f- u1 |% G+ i+ y
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
7 T" v/ d) x" A# w8 j# H2 Y話說小妹近排想試下比人插ge感覺
  J. k7 S" n2 \& X但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈9 D0 R$ C+ s  `' d5 }8 v' i
淨係會流d透明液體出黎" J. G4 [% T; u1 }( j' h
想問下其他姐姐係咪都係咁架  N' K9 ^: [: @- H
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
9 t  o' O) y0 m. A0 b* w: X% j# c8 I

2 e# P! J& k* G) D從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   7 R9 O' s1 I0 y7 j. @6 t* v
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
" }" ?; \2 J6 N2 W
6 U- B" D1 K$ K! @, Z2 n當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋: a* q1 Q5 O; D

3 v" Z# J/ w# [. B  P9 b啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
4 Y( f% V! ]4 A: N& n* o
% Y% j' L  P8 u6 I  X當 ...
" `" I; ~* |% a% J

# |+ R, ~( x2 b5 A8 S& h$ Y: D3 ?) @很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
% C/ d# S8 N7 R$ B之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
' m( p, @0 D% Y2 D2 ^9 V3 S- R; n2 F& \* C) d
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   & [/ r, y' e5 ]
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
" |6 R1 W* T! w' [. U% l7 K2 \& Z
! V- v. h( u) ]9 z0 Y& J4 n! H4 Z
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
6 |6 X0 f( F4 f! V8 U& ?, g, M! H試過喲!會噴出透明液體
' @' b/ P0 I4 J. S2 D5 I
8 E! o1 f3 L( A" i* u2 c  I
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
- e) K4 }* C2 E2 \4 o試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
( _' n2 \' x$ M/ R
7 p" Q( v: u" q; W' d
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
1 a! r! ?9 V, u. ^玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... ; @- v) I0 {# `
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
! r: F9 H: A0 N8 I& E* ?; z0 n2 L% E+ [# u$ g# V
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?6 x! b/ x1 V$ o1 M9 W
人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   / G* x6 N# X5 [  }! K
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
5 e$ p3 M, q  I5 I$ h- [) t6 R: B9 h' v, x4 u
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具* D! \& z% V3 [6 {; Q- A
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
: W! a) {9 l. F( W跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮' R# X: c) c2 l. |9 P  R6 Z) y: y
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 - m6 O1 I, X) Q. D/ _+ W

$ _: G* C9 w) [2 D4 E# d道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   $ K8 g# a! m# A0 t1 m" }2 [, e+ n
" c& k* m! G0 c' X0 _: B! P
0 k5 U2 n9 b5 g% R" q6 ^! v
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
% j: C/ k( A% ^3 D4 i4 f

6 q6 P( l; g1 t( e我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   - B4 P" E( A0 J5 G
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
2 u6 v' Y& x# _: u* u人地聞到咪好臭?
6 o2 K2 P6 h4 Q  L- l2 A4 Z9 @% O8 P0 ~2 q9 o, i
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   & ]& \- v6 _5 r
我依家都有玩假陽具+ B0 a# ~/ [4 {" ^
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
, q1 [5 M3 f* L- W, j  |跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
/ Q# R3 Q' O( d5 U插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 + e" f: b2 b! i2 y* ]

! ^% E, E& t$ }3 I0 p道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
' G+ y! x- H5 V7 q8 E( I( `
( q+ b! V/ Z3 N% Q8 w7 r
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   4 m: S  F+ d: b( H4 F4 K
我依家都有玩假陽具
2 N8 K% B  @) U開頭同你一樣 得D透明液體流出黎5 R/ n8 u" F( l! }1 s8 v
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
7 W& Q0 D6 R2 y9 b. x插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 , L" t8 ]' q& u* _$ G
4 L& L+ s* v6 A5 z* u
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
# z, N$ Y! D3 T$ ^0 K: c1 C好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已/ l3 b; y8 E1 c5 A2 f  U1 j) Y
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左0 `; R2 }: S9 Q, V4 R
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋* M+ [; ]6 |5 g( _7 I* b
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
* c7 k  j' f; I  E; U又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚8 y& ?, r& ~# g$ G
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
% L8 B( {4 L( x5 G- u6 R2 [' x用電陽具玩係好玩但好易壞( w% M) k( K# F* x- l) ~
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)! {6 w  F2 J, E0 H
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
# d! s: \, a3 i3 y6 J0 M外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡: _- a& h5 H9 {. I  W
相片太過激,唔係好敢放上黎) ^+ L/ y, b8 M. q- z' `
4 D/ e3 @' p# {' e) h
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,; G$ e9 ]9 ~9 j
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
3 \3 k7 `6 s: D) v9 `3 ~如果口唔想用手指
3 i% L4 y5 l2 f9 M而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口5 u" M& G8 b" ~4 J
同樣以上方法
, Z+ o" n# R! b. p0 U& B- X# [但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
" Y/ V, t: G7 y衛生重要,用完清潔  r3 F1 x: N* \; \
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   , n  i. V" K. f1 B( X" O
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
" e2 I) g" q; I( i1 m
8 R6 K: F. H1 b6 Q ; @/ ~* `' |# L3 E: {7 D% j  p" n

最近訪問的版塊