嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搬出去住,可以盡情CD啦

回復 19# misslady 的帖子

咁要睇樓主喎∼有啲一梯一伙,去倒垃圾都唔怕人見到。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 alexbb 於 2020-1-2 14:39 發表   
6 v6 U0 c9 p  I咁要睇樓主喎∼有啲一梯一伙,去倒垃圾都唔怕人見到。
/ O' {9 h7 m$ B: b
一層有好多伙

都唔知想做咩,唔知幾時可以搵錢搬。

回復 22# Jany 的帖子

咁就要睇樓主夠唔夠大膽啦!夠嘅話,慢慢去街衫都得返女裝。

之前我都係搬出去自己住,無時無刻都可以CD係開心,但負擔會越來越大,租金,一個人住就開始越買越多CD衣服同物品。

香港租金太貴..." a2 R" A6 _6 h. B! y
如果租金平d,我都想租個單位CD

引用:
原帖由 Candy69 於 2020-1-3 17:36 發表   2 S$ z" y3 m& [- T: N# c2 t  [
之前我都係搬出去自己住,無時無刻都可以CD係開心,但負擔會越來越大,租金,一個人住就開始越買越多CD衣服同物品。
% {5 F* T6 X  }4 _6 X

5 P" s1 j8 J5 T地方,會好快,
9 |2 P! I9 Y0 o& U) b, K吾夠用 , Q' T. C" D* W5 _
. h3 r: s  g! k; z, P5 a: J
(._.)
享受 一分一秒的 CD

Congratulations

會不會有一些工商單位盤, 已包括水電. ,這樣的租金, 看上比較便宜嗎?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-4 22:44 發表   
4 g- @. p: W) S# `會不會有一些工商單位盤, 已包括水電. ,這樣的租金, 看上比較便宜嗎?
+ [& R9 h: ]2 J$ R4 B
' ]0 h" v! K( `# R5 s" h. R工商,3 |: C% J, b( H! w0 b
不可以住的
. B+ p: ]" F9 B4 Q
& _. y: X2 C+ D* B(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Candy69 於 2020-1-3 17:36 發表   
( @. m2 S! }4 H% d之前我都係搬出去自己住,無時無刻都可以CD係開心,但負擔會越來越大,租金,一個人住就開始越買越多CD衣服同物品。
6 L3 }3 H3 M7 J/ a2 V6 m所以會買少o的男裝平衡返啦

很羨慕ar!!

引用:
原帖由 好奇者 於 2020-1-4 09:31 發表   # g5 ]5 U$ g& \- B8 p8 |
香港租金太貴...4 Q$ ]1 s& O8 _9 T
如果租金平d,我都想租個單位CD
0 H4 T$ x+ V7 ~- q& q% f# y
* p' r" V2 J" [5 ^$ ~/ I% q7 f
我住國內,租金是平便奌

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-6 07:07 發表   
6 m5 W) k1 r; D
$ H/ u( E* e  T1 I
4 U8 Z5 U/ `$ e+ ]) n3 @7 ?我住國內,租金是平便奌
) p$ E) ~4 |- F! b. J% N5 ~

" h1 ~0 J. a5 S7 q$ ?" J. Q姊姊,點上這網的 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jany 於 2020-1-5 20:59 發表   , u; \! _2 k$ j( {; c5 g

0 D4 q0 t6 V& }所以會買少o的男裝平衡返啦
  a5 n' W# D' K

) f/ b6 y/ x6 Z但女仔野,多好多 6 @1 v! _( T6 J* B5 V% G5 h( z$ j( o
4 i& r/ H! F$ V. Q
^_^
享受 一分一秒的 CD

随时随地回家CD!

回復 34# misslady 的帖子

我可以上到的,在內地也有很多変裝家園

有人搬去工廈住,平租的。

真的太好。。。。

缺點是衣櫃以後要多買好幾個