嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

租工作室

引用:
原帖由 hongho 於 2020-6-8 12:44 AM 發表   
5 Q" T+ e: u8 v# k; t8 \+ y7 y6 S大澳文物酒店,好遠呀∼
& y* h  D& B. ?9 g1 [  }0 o( z9 \其實租酒店仲有一個問題,就係我基本上唔過得夜,咁會變左日check in又check out?
& N. O' ?1 Z/ J) G9 p6 n$ w$ n. W2 b' F
咁又係, 如果有家室, 家人又唔知CD 的事, 工作上又無可能工幹, 就好難籍口要過夜。(去朋友家睇波/打機? sorry 講笑)
Heels Fetish

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 gila 於 2020-6-8 01:02 發表   9 N  I( \% |+ g: K# M
1 q/ N, w8 C; p9 B
7 A& Z; U. B2 ?
當然啦。都要互相去尊重。唔係話俾錢夾租,做乜都得。
. }' q/ h: v% `1 N9 L$ p/ e6 o7 f
* P( p- J* a9 z4 s6 }* M+ t6 I係...有晒Rule的
7 o$ c0 y* D1 s  d6 @1 A& J* J例如唔可以帶朋友上去 , 又或者帶人要所有人同意之類2 Y- B7 H7 }/ r: E! r1 }
有晒家規
6 A; n% d, N$ u2 Z9 o6 t& ~就睇你既需要Match唔Match到人地
& P9 }9 i; H  y, V, j- A: g% x  h3 T4 a' |) v. j2 o

其實我以前都試過同人租唐樓,不過離我住既地方都遠,去一次都大工程,之後就放低左cd一段時間……搵人夾租其實都難,見工作室月租唔算好貴,自己一個租都尚可以負擔得到
$ K! k( q& l+ g! p7 c# {, T
$ K; d( P! i3 H同埋呢個又真,我好多時cd都會解決生理需要,又真係唔係個個都接受到

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-6-8 01:06 發表   7 Y# @- N& J% p  x3 [5 r. x/ x1 p
4 s( [+ K1 e* p

* T) {9 P* ~# b9 F/ i! q咁又係, 如果有家室, 家人又唔知CD 的事, 工作上又無可能工幹, 就好難籍口要過夜。(去朋友家睇波/打機? sorry 講笑)
7 C8 y% C4 F. A9 |% y
* y9 V' {) i# h* i# ?. f; u! @7 g
所以話幾煩呢∼租酒店就有呢個問題要諗,同埋睇波,打機呢d理由最咪可以到凌晨兩三點……打到朝早過夜另一半一定唔准許啦,一次半次都或者可以

引用:
原帖由 gila 於 2020-6-8 01:05 發表   & b6 u- l) X0 J' F
+ Y  F* x/ J) R- e* q
8 C) b! i) @6 [3 P* b
有時間,又花費得起,其實好多酒店選擇。另外首選黃金海岸酒店,環境又係唔錯。
) f. b  z7 m' Q& O7 S
0 f' F6 ]$ Q/ h$ m6 N& A* d7 `
呢個新手CD聖地呀
! F( B. b7 L( O5 F0 X/ |: |  Z夜晚落海豚象 , 無乜人 , 又唔光) `8 k9 ~  N- r! j9 D8 `
又可以響海邊沙灘行下! P8 Z" |2 H- r+ c3 j. U5 l
6 {6 s" O) {- \/ ], c
但見人見光死既就唔好揀星期五六晚
3 f  X: @) U3 S: y  @果到夜晚經常有車友聚會 , 會比較多人
& w5 _5 \* j& ?+ J但深夜1,2點就10分安全
4 m' N+ F& ^6 \" C, B" \0 w3 u; n6 V+ Q4 b% z8 L8 _* K  q8 M
PS 我係跑步客經常經過見到
4 L' X- Z' w6 i
; f3 i2 P$ p: c. o8 ]' h

引用:
原帖由 hongho 於 2020-6-8 01:08 AM 發表   
7 I. b2 A% m& }5 _" _+ ~7 S其實我以前都試過同人租唐樓,不過離我住既地方都遠,去一次都大工程,之後就放低左cd一段時間……搵人夾租其實都難,見工作室月租唔算好貴,自己一個租都尚可以負擔得到, z' V8 ~8 p) d# l+ r1 D

% z' P. n. o/ _! w, _同埋呢個又真,我好多時cd都會解決生理需 ...
* O6 t5 t* D8 g# J0 ]6 x  w

6 M! w. Z3 G- K1 }$ bCD來獲得快感解決生理需要好正常呀, 如果變得不需要仍會CD 你已經進入第二個階段
Heels Fetish

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-8 01:13 發表   . K0 t0 b1 \9 X0 }0 f

2 I, s& R0 U1 i! D( O# f6 x; V" a' \
呢個新手CD聖地呀
) o9 T9 o# U) M  y( B3 _# j! I( q夜晚落海豚象 , 無乜人 , 又唔光1 ~' c& o- x' k0 G; h8 e3 M
又可以響海邊沙灘行下
9 ~: g: Z4 Q# F- i( A. `& D4 B. Z8 g/ d2 O  e% ?$ G  L
但見人見光死既就唔好揀星期五六晚6 U8 H( S7 h5 Q/ ]2 X: v
果到夜晚經常有車友聚會 , 會比較多人8 p( X# z5 J4 b+ T
但深夜1,2點就10分安全0 x5 i$ v+ C. c; u

; O; [1 N) A" P5 ^9 L& APS 我係跑步客經常經過見到
/ F" t$ ?& L$ f# v! E" r' l ...
2 L# y  g3 I- N; P
' k6 h& C' `) b' p, V
咁應該撞過唔少CD.
" u8 h; f* f4 k6 o( R( V$ p5 K2 S4 e$ r夜晚真係冇得輸。不過就始終光線不足,影唔到相。除非帶架餐去影。

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-6-8 01:16 發表   ; D& F. F# I6 q; j3 s3 z6 K: r8 t

m- a1 X; a; Y, n0 Q" Z. w0 Y% G( P2 K
2 O- W8 d3 O/ m$ u) cCD來獲得快感解決生理需要好正常呀, 如果變得不需要仍會CD 你已經進入第二個階段
+ F* f' n1 V' v. x* ]/ \9 F* c  s. V5 t+ W; C. H/ F; k! z
我諗我永遠都去唔到第二階段

引用:
原帖由 gila 於 2020-6-8 01:18 發表   
* t- q  R- W! G$ d' M; q- F' k+ I' g' W1 F* _
  [& q' @  B3 g4 Y0 t5 G7 |
咁應該撞過唔少CD.( m( ^$ p. R* _. M. g
夜晚真係冇得輸。不過就始終光線不足,影唔到相。除非帶架餐去影。
2 k" J+ P; h4 b# c: r

, o9 k0 a: i+ |+ q% R) }2 e9 ?5 u印象中未見過(認得出係CD既人)
4 D2 T6 Y( l9 d' b2 A4 r( M可能有...只係我見唔到 , 同埋可能我唔夠夜...通常唔過夜晚12點- @) ^4 _; p$ |; G* k7 v! g
跑步經過見到響沙灘求婚我都撞過2次

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-6-8 01:16 發表   
6 h% n: A$ r: D3 A( t
$ ]1 x( Q, Q: c( \  q% U
" r8 j! I; g0 p- ACD來獲得快感解決生理需要好正常呀, 如果變得不需要仍會CD 你已經進入第二個階段
# |: D; u; d& f) v: Z  `6 f& |, z' [唉,已經去到第二階段。。。Gila老了。 ) r# m5 z4 x# `: h/ L
CD係為左出街同影相多。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-8 00:59 發表   
. [& |; }& c8 b' ^1 A多年來一直都有姊妹會夾租一些地方做變身空間
, ?, {* j5 ?# y; L例如唐樓 , 工廈1 ?3 p5 [& a: F
有晒地方沖涼換衫- E* t! e5 |1 X( J. @
有晒化妝同置物空間
& F3 O3 {. P$ L* `0 Z0 w1 h* @月租由幾百到千幾二千不等. n4 R  M2 Z9 b& T) B
睇人數/地區/設施而定# t( {/ D: Z/ p
偶爾我都見有人搵租客! u3 k7 k9 w/ B* D! ]9 M! N

5 `, r$ ]( Q+ W但唔會歡迎一D奇奇怪怪
+ J1 f8 }- `" [1 S3 {0 o4 ^又或者 ...
- d$ R: O* K: J1 {2 R( C- j
% V% k3 c% s$ N& n我就係會解決生理需要的
! R, M8 |. z3 q9 `8 k& b; j所以唔會同其他人合租

引用:
原帖由 hongho 於 2020-6-8 01:08 發表   
2 D' H5 r" @1 b  `* n) G其實我以前都試過同人租唐樓,不過離我住既地方都遠,去一次都大工程,之後就放低左cd一段時間……搵人夾租其實都難,見工作室月租唔算好貴,自己一個租都尚可以負擔得到
6 o4 a) S7 k; U* e. F( q; C
5 E' ?& P, {/ i+ b: y同埋呢個又真,我好多時cd都會解決生理需 ...
; o1 D# ?& z) }6 O( U" C1 P
8 t; l3 d) z% ^2 P3 T工作室只有四面牆# ]3 X* p/ n$ D' S
廁所又要出門% w! P8 ^0 y8 [: W- K
CD 不偽街留在裡面解決
; N6 G& Z) ]8 i2 r相信兩三個月可能已會沒興趣再繼續

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-8 01:13 發表   
+ {: [  U1 {$ U4 I
$ I9 T( ^0 u1 l1 ~( p4 v' d
$ \' W& v5 u2 e8 D4 W呢個新手CD聖地呀6 ?8 g* i& k3 J& E1 e: q" x8 M
夜晚落海豚象 , 無乜人 , 又唔光  c2 C8 j$ |/ `
又可以響海邊沙灘行下' E' i" {6 n" L; K, v$ q
/ Q7 L6 W# a1 P) u: g
但見人見光死既就唔好揀星期五六晚
/ t3 E0 k5 \( ~! a6 M" @8 |% |果到夜晚經常有車友聚會 , 會比較多人" L1 U$ ^+ g. H1 S" Q/ Z7 y- e4 U
但深夜1,2點就10分安全  f; M9 L% j. b$ j& v/ T, x
2 |5 P" Y' ?5 X
PS 我係跑步客經常經過見到
: R7 L4 E6 t1 t. j ...
# R+ Z7 m9 O$ A5 k& x3 v

4 J; }( O6 K! U7 \( H# o8 \/ s; Z# |) I) H
我之前坐元朗紅van都有落車行下
3 N' @& l" u% P確係幾正

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-8 01:26 發表   5 {9 [* P  q1 o5 Q: O
9 K3 ?) T' v; h, B4 |
' s& K7 L& ^/ Y! _  u
印象中未見過(認得出係CD既人)
; j) ]% j" V. d# \可能有...只係我見唔到 , 同埋可能我唔夠夜...通常唔過夜晚12點
: @" m% ^2 v8 [% W跑步經過見到響沙灘求婚我都撞過2次
" X8 n/ v1 c9 p) J# T
' q( b$ l: f. m' d! p5 a
求婚過程只係一分鐘
+ Q& Y1 h6 h) L: i! s0 n5 E跑步一閃而過咁都可以撞到兩次都幾難得
, ^+ y+ L/ S9 j( K; X
. K- R0 V6 ~& v) u" i[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2020-6-9 10:49 編輯 ]

諗過  租倉+酒店# t3 A0 T- D& H8 I5 y
但考慮到要清潔(特別係洗衫洗玩具)
* T& L6 K# z4 ~5 z/ O% r- Y& W  x: ~8 Y+ @6 Y
最後 租左房
* [, x9 [& @/ H+ _4 u" Q3000 一個月 @太子
' }7 K7 A7 `* h8 B2 |' M70呎到 不過表示滿意

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-6-9 10:38 發表   / j3 j5 e7 L7 ?2 p$ t% `* ~/ J

, b# P. g. q1 D( E9 P( }" D* X5 g2 p! G/ Q
我就係會解決生理需要的
) ]% x' V6 D( s) s3 t所以唔會同其他人合租
8 K0 ]& c) Q+ n* b! l& V如果大家都接受解決生理需要呢樣野,我又唔介意同人合租

[版主管理留言]2020-6-9 22:33 by gila大部份廣東字都打唔到.

上一個帖無論點都編輯唔到 1 C( T! x- ^$ x( H6 q
無洗手間真的很不方,但只有3000元的予算,是否只有唐樓劏房的選擇?
6 A/ Q: ?6 g* L! ^' y
  M' o: }/ Y+ `3 [9 f% m[ 本帖最後由 hongho 於 2020-6-9 23:58 編輯 ]

回復 36# hongho 的帖子

如果可以同夾租

回復 1# hongho 的帖子

有無興趣來租個儲存箱或櫃
7 N4 j0 U0 e( t' U# w地址官塘有沖涼,化妝間,休息區
# ?0 H) _$ ^1 n; c+ M6 Y3 u24小時3 U6 W; ~4 K, y% B! S! k, S* o
% ?3 A( r. {* Q/ R
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

有呀∼咁應該可以解決我所有問題