嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

假設性幻想題

我會揀上半身......因為我太man了!XDDDDDD
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完回覆原來好多人都係從性享受出發思考……

引用:
原帖由 JessBB 於 2020-11-26 17:22 發表   2 j+ z6 ^- Z7 o+ t* Y/ f  I1 ^7 v
我會揀上半身......因為我太man了!XDDDDDD
! A+ I( ]9 K. }( x' u$ o: x你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男

我只係純悴喜歡穿女裝和女性的裝扮,所以上半身緊要d!
5 v8 X5 k  [2 _- u# e8 E% g% K4 T9 y, q; S7 J8 J3 C; }3 H
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-11-27 04:17 發表   
$ E, v) u, h0 L" d/ T* d0 J) ^4 f, t3 Y0 a5 o' ], H* b; z& m
你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-11-27 04:17 發表   ) b) J1 M& U9 N/ p6 q- D+ @
+ \# z5 B- ]! J) H; @' e
你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男
- t( j1 O) X/ i9 _. {) [' v不過我認真地想一想都係上半身重要D
& |; T- v4 Y0 S, b5 e
& u- h' E$ M. w; S* t8 }我寧願下半身係男都冇所謂

一定係上半身 下半身未變 可以有雙重幸福

我想下半身

下半身水,因為上半可以裝

我會揀下半身,因為想享受女人

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 21:30 發表   
; P/ U) _1 q: ~" `# w4 v; X% \- O" b4 E: p2 b) F/ c- q2 Y! k* p
依D我都咁覺得,但我依加多左新動向,就好似當年日日夜虞著絲襪高跟鞋咁
: M% k% y  J9 w+ D3 V  L7 M6 e: |  T- r, Z# F
但我依加日日夜夜著絲襪高跟鞋之外,仲日日夜夜著假胸圍,因為我想感受女條著胸圍個種辛苦
6 i+ C1 {+ z4 x

: U# ^8 Y1 p5 q' t我天氣熱時, 也會穿絲, 試過穿15d 以下. 但好快破損

一定揀下半身,變了下半身,就變成真女人呢!

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-2-5 23:40 發表   % W" t9 z1 |9 E9 d/ f
一定揀下半身,變了下半身,就變成真女人呢!
9 ]" u0 x3 D( w6 e# n
/ b7 Y$ d, r2 J- U
我也是的,可以自己有真正肉洞

當然下半身

上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死

自動變身 這題目不時會浮上來, 給予我們CD不少幻想、假設.... A/ Z& E, k& y8 O) L+ G7 q
. Y$ Q$ Y# T# {# V
現實中 完善的變身條件複雜難求, 走TS的路途更是艱難痛苦...- m, v: K6 l: A: b% V

9 l* S$ I$ ]$ F. I( @$ P你會願意忽然進入個 雞皮疙瘩 老婆婆的身軀作为女性?,,,  或是個青春苗條身材的偽娘可以穿上漂亮性感的衣妝? ... 中間可有好多好多層次類別,  可全都是些幻想... 怎可以簡單的上身、下身來分別、期望? 面容、身材、皮膚、頭髮髮質、而至嗓音、儀態等等等等....
$ A6 R+ g9 P$ b. c: K
9 e9 N! G% c- y: w- c還是好好珍惜自己的人生吧...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

只想下世做女人

梗係下半身

引用:
原帖由 loboiboi 於 2021-3-26 10:49 發表   
& j2 \2 r# G  s! z6 A4 y! M. \上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死
$ s. C" E" c& E  \$ J1 T) R6 D# L$ f1 V2 m  o4 T3 v
我已經女性身份,看到丅S7 ~+ A$ q: w/ @; ]" e$ Z9 S; P
或是人妖的jj
  w% Z$ `* |+ z2 i; G真的想口含她的jj

引用:
原帖由 loboiboi 於 2021-3-26 10:49 發表   0 C7 ~4 w% G1 A$ a4 h
上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死
3 y; }6 Z6 @; i8 v& v7 x

m# E3 V, ^8 X6 ~  M( N% Q$ n+ ^) a! e* H
如果係咁既話,當然選擇上半身啦! 一黎上半身冇咁容易比人察覺、易出街,
' |9 H) a/ s! u+ F+ j/ l
7 P1 D! T, \: U' _2 }# o* b就算留番碌鳩都好,我可能會插真女人,起碼真女人在唔同環境下含我碌鳩會含得好爽,. ^. P6 l5 g0 O! H1 R4 v
; A' Z! I+ X$ P" S. a6 U
論呻吟,話唔埋我地會呻得仲吟5 N/ P" ?( c. C3 P, C
* W. m( P! n: \

當然下面,可以做個真女人