嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd

引用:
原帖由 noel 於 2021-2-10 18:13 發表   / e0 R* h; z3 ?' R
想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
7 f+ O1 i; w- o3 g  e" N9 d: |' D# E

3 m& j' a) Q, j# Y# w似乎都係要繼續做麻甩cd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# 男人最痛 的帖子

依你的高度,真係要減到60kg以下,才似一般女士的身形哦!

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
; B! {7 c* `( G7 i" x) ~) z& x5 N/ t$ ?% b7 Q

- }: _- c& L$ x' i認同,但又唔使減咁多呀
6 e  |* T3 a+ d, e( u3 ?6 j8 t
/ c; h8 c) z. a170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
, N& j& S3 j5 a唔想俾人發現又唔想減
. I5 x( B% \- q4 o: G4 o+ Y9 _$ D8 h" O劇本再落去就係同屋企人住/ D, }5 j5 t$ v
唔可以呢樣果樣7 |( A) l( y, E  _4 m4 w2 b
6 z3 C. V  ]. y

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   # l3 `+ H8 y' N2 k6 Q2 [+ P
0 A! _4 r; j$ ~+ @7 F3 M
8 m0 h/ S4 {, t9 [
最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
: W/ V- T9 l! C5 @4 @  v5 s其實都未必關錢事,行為舉止嘅嘢唔係錢就解決到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   
5 y/ T+ B! \  q& Z% M) ?) E
. ?( e6 w+ ]( ^0 o6 @+ v7 {% P+ Y, A& Z" U! ]9 w9 H: ~1 k" G! Y
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
: C& {) @  c" P! B% j唔想俾人發現又唔想減* @: T3 {* P5 r. z; z
劇本再落去就係同屋企人住5 O  A. u9 S. w' ]- T) ~, P& B4 ^
唔可以呢樣果樣3 I9 t: i5 e3 Q' g# p' F% v
# T2 e8 K! f$ l( W7 t. k+ G& a
% G0 I1 e( _6 v
結論隨時只係徵文比賽,去到最後咩都冇做到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   
$ a0 L) Y' ?/ {& @' q+ _% e
& c  H) |. y5 }2 X6 G2 L8 }- S: y4 R
0 w, G3 ?# X$ ?! J170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
, @/ j( G' q& w6 E唔想俾人發現又唔想減; T+ v- G) ?: ~. x* z. Y; M8 ~7 ]# s
劇本再落去就係同屋企人住
% C* U6 [9 V0 [0 g7 @唔可以呢樣果樣9 X9 Z$ e) G4 n0 G
5 Z5 r! n5 M! }2 u  c9 c
# c& X0 U- S; {$ R1 [; g
唔好咁啦,我之前貼相果d都係170/65,包括icon果日 XD"+ x' y$ v* @" I' h# |$ d1 |7 M0 n
' \: H8 @* E0 `" g% u8 \- t5 ?
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   
- y# P1 j" Q, @9 X" ~9 \9 H- P6 U$ s; A, b2 U5 P
6 Q: H: g' s9 I, y7 s
最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
( V9 K; z! X9 \  {
通常我見人最缺氣質,有錢都買唔到喎~
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
) V, m% U$ K8 A' G
- N) z1 }* {* m7 D9 Y
2 p; y% O0 A$ g  B6 A認同,但又唔使減咁多呀
$ L+ x8 p5 A9 j2 M
可以試吓著啲鬆身啲款式嘅衫裙,同埋唔好露咁多肉,應該ok的

真想,- d+ o  y4 j6 L4 M- _' j. I

" Z' {( Z1 m3 W5 B, N/ d定只一次性,想穿上女裝?
+ C& \5 l% d( {9 y& O, ~9 B) g( u) r% [+ \) X9 Y( x
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

我覺得未必要一步到位,可以試下中性打扮先,例如鬆身衛衣、窄身牛仔褲、平底懶佬鞋,當然裡面要着女裝內衣。在街上留意下女仔的舉止姿態,覺得自己行為模仿到女仔,就可以帶埋假髮,一頭長髮就係較女性化嘅標記。宜家個個出街帶口罩,唔驚畀人睇到啲鬚根同個喉核,但都要修一修眉毛喎。

我都有175都可以CD,不過係以前輕磅果陣...
; F3 |$ F8 ^# z: C5 h往事只能回味啊

日日帶口罩,只梳靚D頭長髮加對耳環已經幾好睇。

其實我都係171 76KG~ 今個星期,日日都CD出街~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

其實骨架大橫都好易睇得出

身裁咪就師奶啲。

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2021-2-17 22:49 發表   
! t, q  d2 W9 Z其實骨架大橫都好易睇得出
% M7 q) H5 n7 X

, b5 x7 v+ d1 x+ X( \5 j5 a; W完全同意,所以好煩呢

我都171卅79kg,一樣cd出街影相,身形可以用腰封及衫的大細去修飾下就ok啦