嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男的好多都有戀絲, 女的有嗎?

回復 20# ladysarah 的帖子

當然可以長筒四個骨絲襪
但行動的時候比較容易下滑
所以不時要調整絲襪, 她們覺得十分之煩
吊帶絲襪
很多都會穿錯的, 因為她們會穿內內後加吊帶
其實應該是吊帶在內內離裡面呀!
和開檔絲襪也是一樣, 穿錯了呀!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得絲襪都算舒服∼幾滑

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-5-17 18:04 發表   
當然可以長筒四個骨絲襪
吊帶絲襪
同意呀 襪褲從來都係最方便
又唔係model又唔係要show比bf睇做咩要著四個骨同吊帶
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-17 20:23 發表   

又唔係model又唔係要show比bf睇做咩要著四個骨同吊帶
Pantyhose 出現本來就係取代吊帶

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-17 20:23 發表   

想涼爽啲啫.

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-5-17 18:04 發表   
當然可以長筒四個骨絲襪
吊帶絲襪
對. 設計上就是想如

回復 25# ladysarah 的帖子

其實唔差得太遠啦
除非唔舒服果幾日...
開襠襪褲都係
去廁所除一條底底同除埋襪褲唔會特別變得麻煩
你地唔係成日著唔熟手咋
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-16 22:36 發表   

實色正式d架
薄絲襪好似酒樓知客同好mk
而且講熱一定係上身熱過下身
似襪唔夠薄對多係焗腳同埋會難行d
咁講又好似有少少分別,實色個感覺好似專業d!
依家外面三十幾度,著住實色襪褲,真係唔臭就假了

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-16 15:45 發表   

室內有冷氣就ok.
可能驚啲男同學(同好)見到透絲忍唔住去搞啲女同學啩.
當然有些男或女係鐘意實色(oblique)啦!
好少男人忍得住絲襪/襪褲的魅力.

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-17 23:07 發表   
其實唔差得太遠啦
除非唔舒服果幾日...
開襠襪褲都係
你地唔係成日著唔熟手咋
拉返條襪褲上黎,點都要調整下掛...
我覺得再著返要拉黎拉去麻煩,如果著絲最驚係勾絲

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-17 22:50 發表   

對. 設計上就是想如
四個骨很易滑落
外出我多穿肉色絲襪

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-17 23:07 發表   
其實唔差得太遠啦
除非唔舒服果幾日...
開襠襪褲都係
你地唔係成日著唔熟手咋
咁又唔會喎, 好多pantyhose fetish 著絲襪褲多過你著底褲既時間呀妹妹!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-18 00:08 發表   

咁講又好似有少少分別,實色個感覺好似專業d!
依家外面三十幾度,著住實色襪褲,真係唔臭就假了
所以夏天建議著開襠襪褲.

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-18 00:41 發表   

拉返條襪褲上黎,點都要調整下掛...
我覺得再著返要拉黎拉去麻煩,如果著絲最驚係勾絲
同意呀. 絲襪拉低咗再拉上, 唔係咁貼"會陰". 好多時都要從大腿再拉上.
xxxhh經驗豐富. 比女仔還要細心.
男仔手粗, 勾絲係最頭痛兼心痛!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-18 00:39 發表   

好少男人忍得住絲襪/襪褲的魅力.
但係....而家10個女仔,無兩個會著絲襪. 除咗冬天和工作需要!
如tina話, 著絲襪會覺得娘?!
明白夏天著會比較annoying. 其實絲襪都可以係fashion, 好有market架(因為超過一半男人喜歡. i believe)
我都見過有女仔喺TST穿3骨絲配短裙高跟(唔係MK,唔係CD), 都好吸引噃 (唔係因為我係nylon fetish啩).

回復 35# ladysarah 的帖子

其實薄絲襪係咪老土mk都要睇點襯囉
襯得好都sexy既
不過我carry唔到所以都係著番實色穩陣
實色唔係冬天果種呀都有少少透架
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-18 22:34 發表   
其實薄絲襪係咪老土mk都要睇點襯囉
襯得好都sexy既
不過我carry唔到所以都係著番實色穩陣
實色唔係冬天果種呀都有少少透架
個人覺得實色同薄絲都吸引,
不過見你話出汗出到臭,要扔,
就好奇問下咁熱都要著實色的原因...

題外話,原味襪褲好大市場

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-18 13:15 發表   

但係....而家10個女仔,無兩個會著絲襪. 除咗冬天和工作需要!
如tina話, 著絲襪會覺得娘?!
明白夏天著會比較annoying. 其實絲襪都可以係fashion, 好有market架(因為超過一半男人喜歡. i believe) ...
夏天太熱,好難怪的,
不過依家就算冬天都好少見到絲襪美腿

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-18 12:59 發表   

同意呀. 絲襪拉低咗再拉上, 唔係咁貼"會陰". 好多時都要從大腿再拉上.
xxxhh經驗豐富. 比女仔還要細心.
男仔手粗, 勾絲係最頭痛兼心痛!
不敢當,只係愛好
相信好多姐姐經驗更豐富,著出泥更靚

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-19 15:26 發表   

個人覺得實色同薄絲都吸引,
不過見你話出汗出到臭,要扔,
就好奇問下咁熱都要著實色的原因...

題外話,原味襪褲好大市場
出大汗都係三兩次夏天搞d function
係宿舍要自己洗絲襪有時太大汗索性返房就掉
邊會諗賣出去架
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架