嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次出房門就GG左........

得就出,唔得唔出8 B4 V$ D! s7 G) e5 a! F
冇妥協
暫停寫入

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
So excited!!!

好彩有口罩,研究緊眼同眼既眼眉如何女性化啲

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-6 10:56 發表   3 f- g& I3 p8 a; Z( ?
趁女友唔係屋企CD玩下,諗住出一出走廊
' G' l( n$ t: O! R0 ^% j7 [點知一出門口唔夠行兩步就見到清潔姐姐....望左我幾眼........7 I" ^5 S% c1 P/ N
雖然有戴口罩, 但我嚇到掉轉頭返入屋......其實我只係飲完個檸檬茶想拎個膠樽去大堂回收咁短路🤡ԍ ...
  L( B- K' ]+ h- @! a& f8 D. |( Z% ?/ c4 G7 q' Y
成十年會員
6 s; {! K9 M1 k+ u+ W! N竟然仲未識化妝?6 y, z6 K( z  ~; o# e, R# H
如果純粹享受女裝& [1 y# G1 e1 l! c( a4 J7 Y
就冇必要出街
.

回復 24# hi0383 的帖子

因為而家搬左出黎住, 唔再同屋企人住....又唔同既

回復 14# MissDoris 的帖子

驚影響人地...........唔關事

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   
( r; t3 E6 F0 {- ]上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
2 N8 Q5 |$ l9 c; |* B4 z% D" {$ g' V5 D& C! n( a) I# B
這個又幾?(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

回復 27# misslady 的帖子

通常我發惡夢就會夢到依D情境

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-9 17:35 發表   / r% Q6 _+ x4 c# P2 V' n2 M$ m
通常我發惡夢就會夢到依D情境
$ j# ~9 X$ X+ X
! K3 |: s8 O4 E) |2 m
之前,去酒店,, r! u$ _# q6 ~( q# X) D/ Q4 S
Cd 岀門口前,
* k, \! K" @) i: @2 T真 再三確定,門咭有 跟身
  z" C$ |4 p% I2 z1 e
/ x" p* v2 C$ B% C% P% s+ X(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   
" i: U1 x1 E: M( d: Y9 m5 p) i上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
: x# i1 J' R2 K  f

( C6 r$ S6 [, z$ M" G9 _起碼有帶身份證
9 }5 k, S! e/ o# o  e
1 B  `* {5 T+ t你係話你有帶卡但酒店lock你度門?
- a. {' a* }, x. t# n: V, R0 Z1 V2 b) v係咪過咗 check out 時間?

oh so sad...

如果你2,3日內無聽到鄰居or保安or清潔之間有類似話題,你都唔洗驚,因為咁代表個清潔阿姐認唔出你or無當一回事7 d2 h3 M) m. j
因為以你咁(形跡可疑)ge舉止,如果個阿姐有同人講的話,一定好快就會通晒天。

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-9 08:49 發表   + W" W. u7 [+ i; H! t: H# `, `7 W
驚影響人地...........唔關事
( W% |4 c* ]6 T5 e0 Z: f) L; r0 e4 f" v% ?) |+ q
願聞其詳, 可以點影響人地...

回復 32# VinVin 的帖子

好快換人, 我又唔驚

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-11 17:04 發表   * f! z$ B8 l& G* y* M8 u! Z
好快換人, 我又唔驚
" @. M& U; K) D
% I2 o( D  w' W' `: e6 D
看 #1 ,都有成5,6日, 都冇事了?
5 @4 L1 n! z! f: X' l( D( b; m+ A, o+ |: G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

清潔姐姐是服務提供者,她面對的客人,數以百計,她已見怪不怪,不用上心。

經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸" o0 P/ B! q# ]
人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩' v2 h5 d+ S- \" s: |; Z/ o

8 g8 z7 f+ W) }, [& Q8 m0 W如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-16 16:04 發表   3 u+ A6 n$ H% j6 _
經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸- Y0 n6 l+ J0 F8 e
人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩2 B& ~0 z9 M% \+ M

7 J  v( o, ]: r如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦
9 v6 Z4 Z$ `# R+ `) Z; Y
7 w" c: p4 k5 @7 G4 p7 o) {愈來愈,有心得。
: p, A, {: n) a, m/ S
6 h; B, d+ p9 R' k4 {+ r(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 38# misslady 的帖子

我覺得自己心態思想可以轉變緊……

有經驗的清潔姐姐,見多了,已見怪不怪,我今天在商場去洗手間,入內見到姐姐在清潔,她連清潔中的牌子也不示在門外,那,我就,妳做妳的,我做我的,不入廁格,在尿兜方便。