嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淘寶網 - 著咗好似冇著的絲襪

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 15:32 發表   
( a1 G+ g0 a$ R0 a呢個顏色好青黃色,即使著咗長褲都會比較易俾人見到🤔
# W/ R6 x0 [- f4 n) A5 H! ^* L' Y0 d1 T9 T" Y
曾幾個時,我都似你咁著,但就卷起牛仔褲做9分褲,都會露d絲襪出嚟。
" y/ v( ^, v1 M9 @3 g! b# @+ m/ C. o0 f
今日係 CdR Eterno Super Lucido 10 (Dore 色)
6 \4 ]" k# U" X. N7 |+ T' J: v- {2 g' g( k# p- O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢款絲襪會唔會實淨好多?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 14:00 發表   / m4 i7 `0 F. @% A, U
呢款絲襪會唔會實淨好多?
0 u3 d3 J, \0 J( D7 [7 M/ W8 Z' K! U3 M% @
買啱 size,非常耐穿

回復 12# lcw23hk 的帖子

不過我的腳多疤痕,也不會短褲配薄絲
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 16# 陳真 的帖子

呢款我都有著過,陰天時好隱形,一有太陽油亮感就出晒嚟啦。我果時係買金膚色,你果款係咩色?1 |/ U5 A2 a" Y& g8 c: L+ H
1 j6 F- N$ e% z& J
呢款係開檔款,唔著底褲條J會好浪下浪下咁。

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-26 12:10 發表   3 B" g: f( k5 v8 @
這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
( A3 X& I' v. h- H( D' Z

9 ]: U; j3 |) Y! }9 E( F* w我當時著的CDR VIDRIO 15D

回復 24# pantyhosemancc 的帖子

其實即係多疤痕,絲襪都可以令佢冇咁顯眼的。

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 15:58 發表   * @3 v; G  r3 F. k* z4 `
呢款我都有著過,陰天時好隱形,一有太陽油亮感就出晒嚟啦。我果時係買金膚色,你果款係咩色?: C+ c4 n! {' ~, ]2 h

) Q6 `- c& |- Z' ?- T( s2 v) J呢款係開檔款,唔著底褲條J會好浪下浪下咁。
% K% r/ P5 }- f# ?  F! t: K0 X2 V0 {' h
6 H/ q" S6 M- l9 [0 U冇開檔的....除非想玩絲襪套在上身全包,我唔會著開檔的。
  F. c+ Y4 d9 X4 K) ~5 N! L; J; S. w. u% U6 ]5 P% U
玩連身襪都選擇不開檔的。* j4 F6 l6 H6 H4 U: C
試過著出街,要忍尿..

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 16:07 發表   
# {' k& ?# D6 Q" ~) z
: A2 y4 r! [+ _: O! K) o. V7 ]& |  ]5 U- A
冇開檔的....除非想玩絲襪套在上身全包,我唔會著開檔的。" q( k* r% j5 h7 Q+ {/ D  Z0 n
1 w8 A2 A3 o3 D' y# D2 o
玩連身襪都選擇不開檔的。
& \0 Q  M, N8 X3 T0 z% J8 `- {+ }試過著出街,要忍尿..
: l7 ]& y! i& ^8 U; j開檔絲襪唯一優點,就係可以著住做愛,我呢幾年都係經常著住開檔絲襪同老婆做愛

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 16:02 發表   4 X/ d5 h. d( m% B5 }

9 Q& x, s  m9 X* f1 @( k) D9 {5 X7 C! E) o
我當時著的CDR VIDRIO 15D
* ^, K: N' @+ |8 |4 X0 o* [
我都有Vidrio 15,不過係crotchless款,呢對真係幾閃,我只係試過一次著住襯短褲出街,其餘係著住同老婆做愛

這是我的日常絲襪穿著

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-26 12:10 發表   
) ~5 w) m2 ]8 A9 W8 d' z  r. M這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
1 H  b  X) _: z, E9 H, i我平時穿wolford satin touch 20比較多

回復 16# 陳真 的帖子

Cdr勁垃圾囉,又貴又鞋

引用:
原帖由 a300 於 2024-5-7 02:55 發表   
' D, d; V  T! ]0 m* \2 U: C, l; K# D4 m
我平時穿wolford satin touch 20比較多
  S" r) t: u5 o" j" t% u/ V, j呢對係乜嘢顏色?

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-8 12:01 發表   . a3 K, k/ T% y# S# z# K
# ]: f/ p4 H& n7 _+ J, T
( F/ W7 n1 Z: g4 c+ r你著邊款會 "鞋" # E& L. X/ d! X& M
( F$ ~2 g$ \# O, f. R# @" |
Eterno Super Lucido 系列一定唔會

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-16 17:43 發表   8 G/ a* p; b) [  }1 K; T: x, i
之前在淘寶網見到有個男人係全男裝,著咗絲襪都唔覺得有著咁。
# x) _" f+ Y4 T/ n, B咁你有冇買呢對著嚟襯短褲出街?

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-8 12:01 發表   # f' v, f( J" N9 `4 G
! |( v4 ]# V; K6 j如果你用大陸cheap嘢同CdR比較價錢,真係冇嘢好講
; n' P. g* C* E  J5 _: n
. o! E7 F. J$ lCdR一啲都唔鞋,甚至比Wolford更加滑

回復 35# wky 的帖子

當然有啦,我第一次見到呢張相,真係驚為天人,著咗咁多絲襪,真係第一次見到咁隱形,因為我個人好想將絲襪可以日常化,即係絲襪可以成為男士日常穿著的衣物之一,可以好自然咁著出街,而又唔會俾人眼望望,所以都好快買咗幾對深膚色嚟試下(如果想要隱形,色澤一定要比自己膚色深一級)。
. c; y* n1 l) h1 g
( R4 {- P% J( w0 R, {3 `% }我之後仲試過著住去睇醫生,果時係著Omero Aestiva 8的Brazil色(深膚帶點紅色),果時醫生睇又睇唔出,摸又摸唔出我著咗絲襪,反而問我d皮膚係咪成日都咁乾燥,始終在人地面前著得少絲襪,難免有d緊張和尷尬咁講自己著咗絲襪,醫生才知道。
- w# s; Z/ Q; S7 V0 a, b. o, r$ J4 @8 x5 I4 W
你之前著絲襪加短褲時,會唔會都有d刻意俾人知你著絲襪?我覺得俾人知道果刻好刺激下,如想知人地的反應。
* |9 e; X( }& x  z3 W! o$ y
$ ?7 g  [* o4 B3 E在日本,呢個靚女都試著過呢款絲襪,有膚色,茶色和黑色:
5 h; Y$ O* m2 N0 o4 y5 U/ G& M/ X# thttps://youtu.be/nBo7r6kmy9M?si=npA6ADRy2urQQH6u
; \' ^& r  c0 phttps://youtu.be/55iM9UOXctU?si=CXH1gcgSKpeLFBON
( @: a/ W  b$ k/ M7 d$ x- _; uhttps://youtu.be/woOC0BWeUyo?si=8-iLikryeZGQtHrv5 g, q- x) D1 i8 K9 o

- b, P, q1 B! Q7 n" s8 f0 X' c在淘寶網上,入面的女模特兒就係著住Brazil色,睇落對絲襪好似好深色,但著上身拉長咗之後,就睇落會好淺色下。% H7 E% i! Y( u9 B" g
【淘?牷jhttps://m.tb.cn/h.g4lLvCQ?tk=rCjhWCvdjpW CZ0015 「大码加裆 意大利Omero AESTIVA 8D 丝光丝滑隐形通勤上班日常丝袜」! _3 @) }6 i* q/ S
点击链接直接打开 或者 淘?珝j索直接打开  t$ L, `7 @8 q' v6 @* M
2 Z3 z7 Y4 L4 [2 _* H4 R' r! Q

回復 36# wky 的帖子

我未試過wolford, 雖然冇著過,唔知佢的質地係點的,但我相信唔差得去邊,反而我就有著過CDR,CDR都係一流的。

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 12:24 發表   9 v3 Q" X/ u4 X+ v1 ~. L: t
我未試過wolford, 雖然冇著過,唔知佢的質地係點的,但我相信唔差得去邊,反而我就有著過CDR,CDR都係一流的。
" w9 q5 ?8 V3 ]" A/ ?9 s
3 V1 c. c$ M& i3 B Wolford - Nude 8 , Individual 10 都好透架,值得試。

回復 39# 陳真 的帖子

日後一定會試試的。
' j& e& R0 E6 q3 G: d8 I9 p) G% U: e' y6 j& K, x* H) C
師兄以前有冇試過CDR Malaga 5呀?