嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

覺得CD最難是甚麼?

腳太大好難買鞋??

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 346 於 2024-5-26 03:35 發表   ! T  s& F/ S' z$ d$ V" z
腳太大好難買鞋??
" G& R7 S  M% H9 s4 n. r4 h( {; i0 o- r7 `" _% w
一般都係出到40,部分歐美牌子有41/42,再大真係窄啲,尤其係波鞋、返學鞋。
9 V; l8 k, s! ~8 k5 H0 A0 ~/ ^
( `. @; C! s+ P/ A" F8 E男仔34/36吋腰唔難買衫,但女裝都好難買。

引用:
原帖由 Minami 於 2024-5-20 01:48 發表   
" Z+ j- t: {* @Patpat太細唔闊個身直落+ Z, V. a  e; [( ~  C. `* _. h1 d( T
雖然著長裙可隱藏但都不滿意......
. `5 B5 R3 f; R+ [- d' Z8 \( ~6 J+ H
有冇試過假胯?即係喺盤骨位加pad
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Eva0313 於 2024-5-27 00:07 發表   ; v; y7 [7 G" U- v: A$ G0 m' s8 ?( v5 r

! \+ [) W" s% J. H! E& x6 P有冇試過假胯?即係喺盤骨位加pad
" R8 G" {  ]% `4 U8 _喺邊有得買?謝謝

引用:
原帖由 Minami 於 2024-5-29 02:38 發表   
* R- ^) \5 J3 [' Z4 N) b' I0 I  p7 ~; F# W0 `! u$ [1 a  s
喺邊有得買?謝謝
; u0 b% ^; U! o$ y8 p

3 r1 X% @8 z$ G; A. c, s, H4 D: j淘寶咩都有…
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2024-6-5 20:26 發表   
! }1 ?2 U/ U  B, T. {- i  ~( Y) q; n* Q0 W
& O1 _: H" L& |. y# w  S
淘寶咩都有…
4 V5 S3 F1 L, a, r

5 M/ R# G/ t" ]8 T( ?冇真女。。。。
享受 一分一秒的 CD

淘寶真係咩偽娘野都買到

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-6 15:51 發表   " A2 c2 p/ O  T3 C) W# t. U
淘寶真係咩偽娘野都買到
: _* [- {$ {9 H, U" [1 r# H& L& w
/ L7 l+ n0 N7 p5 k
好多為偽娘而創造既Accessory。' V" B. t+ |0 @2 f
不過呢,真正為偽娘而修身既時裝好似無乜…(我打算創立…)1 \5 Z7 S7 s7 W) y. @/ {
5 H/ `& x- W" @+ ?, y& P$ S2 J' H
而配件其實有好多,但頂級絕對修身到女性條靚就好少。3 L9 l; ]3 x/ N, O- h  q
對我而言啦,通常我都會自己改裝下先用…
: y3 a$ g% z* G3 F* p8 ~! S又係另一樣覺得自己應該創立個品牌造福其他CD人類…
我用自己的面修出另一個自己…歡迎關注:
https://linktr.ee/GmomoFashion

引用:
原帖由 gmomo 於 2024-6-6 18:56 發表   4 m. _  i' ?) Z- ~1 U
8 @- ?+ Q' l) a& A8 Y0 ]- X
6 B2 I/ I) P, X8 c  A8 B+ I
好多為偽娘而創造既Accessory。
- N" ~! b4 t- y* a/ B) E不過呢,真正為偽娘而修身既時裝好似無乜…(我打算創立…). Q4 |9 Q" S1 g) \5 H( {+ Z( v" b

% O6 S% s; B% [* K而配件其實有好多,但頂級絕對修身到女性條靚就好少。
( [! u4 n9 ~7 t) N對我而言啦,通常我都會自己改裝下先用…4 H2 z: ]& O3 \# X
又係另一樣覺得自 ...
: T' U5 Z* `5 D5 \4 P8 ~

9 `, A2 }3 w2 N4 `- o想如果早 10 年有, 我會幫襯。
2 C/ @" X* e: Y# n- j0 ]" ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-22 12:00 發表   4 m" n2 p, a6 q! z

9 e) G# W/ x8 U9 R! |
6 r2 g( ?1 S2 t6 n1 R瘦有瘦玩。
7 {0 x( F( o' ?8 f1 A肥有肥玩。
& l# Z3 f3 o8 {% B' F
咁又係喎,女人都有肥有瘦,咁扮既女人,一樣都應該有肥有瘦

引用:
原帖由 Nanase 於 2024-5-20 19:10 發表   
" P" V1 I0 P( U0 {7 M8 P7 _唔夠錢駛7 N, p( p5 }/ H( X" J& r

) N9 ^% A- q# m
0 S! M% O9 {7 R4 x: Q, K$ Q

6 c1 G! M- o* B: X1 `4 B# a: Q% \呢樣真,有錢好多問題都解決到

最難當然下面條野啦!  會好影響女裝,一緊張就變粗變大
" i7 H) X% N0 n. {% H3 `/ D  t# z, }) K至於骨架、臉型都可以話勉強遮掩得到,
- J) K, h, D% B9 l1 }同時講到鞋碼方面,本人好好彩腳型唔大,好多鞋都買得到

體毛同鬍鬚最麻煩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-5-21 16:51 發表   
- q6 X+ o- X. h0 \( N: a: }年紀我覺得又唔太大問題,我到而家都將自己個CD角色定位介乎18歲至25歲~完全睇自己心態~
2 B+ x+ m4 d$ T* a

W* L4 ]3 I% J5 _絶對完全同意。

生理上依然是男儿身,很多裙子都穿得不好看

膊頭位太闊,無得搞$ R8 z7 T( a5 o5 B$ w3 i6 P
2 |0 r& I! r8 B

女人肥瘦同男人肥瘦其實唔同& i- H, t5 y$ c/ j8 \# N$ Y
7 d7 \6 r, r, \! P
引用:
原帖由 44444 於 2024-6-9 13:24 發表   6 O7 y  D3 S0 @1 }0 p+ J5 m# d& F

7 ?" t$ {# i+ Q4 w6 B咁又係喎,女人都有肥有瘦,咁扮既女人,一樣都應該有肥有瘦