嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

扮女生 ~出街一問!!

引用:
原帖由 偽娘 於 28/11/2009 23:39 發表   
' c4 v) f3 p4 Q- K# o, I我平時都有自己買女裝的 ~ 襪子大多 4腳骨 ~$ i# X' w8 ?- O/ h) c
            大多系穿著 16 -25 old到的衣服
7 v+ K; a8 ]* \" K  e                         鞋子 3-4吋高跟鞋多  # a( T1 M- g" x2 }1 Q
只系出現一個問題 ~~ [化妝] 問題 ~" |4 s5 I/ l# k0 p" J
6 g7 X! A0 u0 e- W. Q) l' G
次次出街時 ~留下d ...
" L1 V- Y: ?( S4 q( U  H同班同學對你個樣有印象, 如果你平日返學都係長頭髮ge, 認到你根本正常(佢地見慣你個長髮樣, 浮係套衫唔同左唔難認)9 k0 l4 `  ~3 Y  V+ [
你o係MK係被女仔(咩樣其實無太大關係)問的話都好正常, 女仔都會留意女仔, 好易搵到'唔妥'ge地方, 就好似男仔一眼分到TB同男仔一樣
& W& B% V3 X6 n- S: g# K& f, x! F$ b
同班同學係女仔?5 g# V4 d% G/ S7 F& B" L! p5 W
佢地接受左ge就索性直接問佢地意見la

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
-v- 最少如果我係街到見到你一定認唔出..
: C- }; l+ z- L8 k( F. M7 f- I熟人睇慣左個樣就係真無計...- -

一齊出街丫!!. S9 W) J% Y4 I( i, q
pm me la~~

化妝部分要作修改!!$ k5 M: S: G( R) n' C
應該就可以了

引用:
比 似男孩的女生e..你系扮女生
' ?) J. D& ^; o4 R  B5 B6 p0 P% w! M8 N4 D# X) T4 A8 u* z) m7 e
應該唔會當面咁問個喎,咁會得罪好多真女人
7 ~8 L6 J# x# Q+ m會唔會見到一D 男女分別好大的證據, eg ,喉結
7 y1 f2 W, T: ^* ]3 W0 m3 ~2 n/ ^我有次同CD 姊妹CD出街時,佢畀人發覺都只係同身邊的人講,望多兩眼咁啫

我睇你相一d 都唔似男仔lor~

引用:
原帖由 Saya 於 20-12-2009 20:13 發表   : S1 B3 z+ {0 d3 ^
…會唔會見到一D 男女分別好大的證據,eg.喉結…
我全家的男性是沒有喉結,而女性則有;這樣分辨對我全家沒作用。

引用:
原帖由 FS6573 於 2009-12-20 22:18 發表 4 G* z* Q8 Z. M) E- F4 I- L
我全家的男性是沒有喉結,而女性則有;這樣分辨對我全家沒作用。
$ n5 ~% ]8 R" K! J3 p
$ f8 k2 R0 Y* r; A- |2 G
咁好?
! u& W! p3 L8 R2 X- h" s7 v8 F) L0 _% T
話說屋主個頭當初剪髮個時話點剪..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-20 23:51 發表   % O# V. _) m1 x

3 h1 `- o  ], k1 v3 l" Q8 c" K! w2 @- q- n3 S
咁好? 1 X  L5 D( m9 X* j  y

2 t, K" L# g. _* g  _% o話說屋主個頭當初剪髮個時話點剪..
3 M! Y/ D9 V  x3 @
1 M/ [9 \' F' a, y5 ?: l4 Q
我都想知

如果帖子裡那張頭像是樓主本人的話,我建議你加強眼妝and粉底就會更像,樓主的臉型已經比較不像男生那樣菱角多,只要針對膚質和眼睛加強就會是正妹喔

#1個個係你?!) e( p6 v, O' F: ?7 z: d# Z, h/ `' z
/ I2 R, @9 p5 {1 l4 M5 F: x
又唔係好覺似男仔喎

我完全唔覺得相中人係男仔..仲要係幾靚女添..

我覺得你扮女仔扮得好靚啊!

張相望落都幾似女仔啦.....

好似女仔...你icon個個好靚 係咪你黎

3 i* Z5 ^( p& o+ o; ]; w. ^
) G% r$ d2 Q) F- N3 j1 D
u r so cuite .

其實樓主係唔係貼張女仔相出黎架?

thx for sharing...

加油..學好化妝就好好多啦

要堅強呀.....