嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

招cd朋友(色情免問)

我從「cd交友區」,看到想交友人多,但一般反應冷淡,畢竟大家都有戒心,這點我都明白,
5 k; g2 V8 ?( k我想知道究竟,係「cd交友區」可以交到友,成功機會有幾大?

我都想識吓大家,除咗MSN仲有無其他聯絡方法呀?

引用:
原帖由 asuradaskit 於 2013-6-26 21:42 發表   
. `  T# ^$ C/ _我都想識吓大家,除咗MSN仲有無其他聯絡方法呀?
0 t" c2 n; q4 X+ t4 ^% F4 J
/ {, W( a( l6 k3 |) Y  P除咗pm外MSN係現今最好聯絡方法,手提電話唔係個個,可以咁方便俾人

OK~我的MSN:[email protected]

我都是CD為嗜好
# w) K( L: V0 R$ J" E/ Q0 y# c( ~自己冇想過同性SEX.8 T  @, I( t; w% z, F
其實CD都唔一定係TS,
( u+ X& t& Q3 v; x# j就是係TS又沒有什麼大不了OR 問題. 只是自己不是.
, ~/ g/ d( j, Z5 X這是我的想法
& C; ~# g) w$ @4 Q. w
3 o8 D# z1 k: [可唔可以ADD 你做FD?

Im not cd but im happy to make friends and listen and talk to you :)

身邊無人知我係CD,加上同屋企人住,真係唔多方便

引用:
原帖由 tszbb 於 2013-6-17 17:45 發表   . ^8 s9 G! W- ?9 s
可以喺度傾住先啊,因為我已經無用msn
! I3 B5 S0 M$ v" e; f3 A
- A! f5 l0 C/ ~6 S( T: W3 K& M$ W好易,你可以用skype来傾,用hotmail的户口登入即可

其實好多姊妹都無比身邊人知自己係cd嘅,6 Y6 @: W/ I3 {& I0 k4 s
而且網上交友,都會有啲避忌,/ o8 I& f) b. `  k0 R- L
我覺得喺度公開傾都ok啦

引用:
原帖由 Vickie123123 於 2013-6-28 12:52 發表   
( W4 l$ }% A) ]$ M身邊無人知我係CD,加上同屋企人住,真係唔多方便
- Y8 p, C: U) c" ^3 C1 X+ |( `
同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!/ C- L- \& z4 G0 c, h/ g: N9 C* X
但gila都怕怕會有麻煩。

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-28 17:31 發表   
, C$ l( L  `- \/ r$ O2 h$ Q
2 m8 ?8 u( U- ?! }2 F4 ~7 e同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!1 v9 [* A; o+ M$ V6 W$ w2 K
/ z* d" m! H! E
: `& \( Z" U+ b8 P妳好靚哦,個妝化得好好睇,面又夠尖,頭髮是真的嗎?

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-28 17:31 發表   $ n& E& u: Q) @- {$ D  R) ~

( C8 y6 u- S/ A, Y1 {同意,所以CD既玩意都少左好多。如果好似女仔可以傾下扮靚心得,行下街,影下相,high下tea, 多好呢!( E$ f& V& w6 ~, @8 e3 I* l
, Y8 b6 M3 Y$ x& f# A

9 I) b4 ^7 [; K  b眼妝点樣可以化到妳咁靚呢,Vickie完全係新手

gila, u look beautiful to be gf :P

引用:
原帖由 Vickie123123 於 2013-6-28 18:28 發表   ( m, r0 B# r) g$ v% A

( c( n& j  t5 g. h) o8 G" Z7 ~( k$ ]  C* y) \6 x# b0 I1 m
眼妝点樣可以化到妳咁靚呢,Vickie完全係新手
1 b: c3 }; N9 i% y2 b
練多D。去party或影相先會用。出街太誇張喇。

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-29 11:47 發表   4 M2 L# v8 Y; q/ t' s

& D4 {# y) j1 r' ?4 {練多D。去party或影相先會用。出街太誇張喇。
' @% r2 I6 M2 l, Z+ I3 o2 ]8 R依家練緊,不過先天條件唔好,0 I3 `+ L8 q, F- {9 l  L$ j
見好多神級cd都化得好靚,攪到我依家都無乜自信

hi! 大家好

引用:
原帖由 tszbb 於 2013-6-12 15:30 發表   
, U) A) S  A* z* M7 p7 Z) x我本身係cd,想招一些cd朋友,因為1個人cd好悶啊
8 j( f* }; S9 acd某情度上係寂寞的,希望可以招一些同是cd的朋友,
5 U; O$ F' K/ [  v可以交流一下衣著同cd心得,或間中一齊cd% T7 B0 l4 r" k: G; R
色情的免問,謝謝
6 u; N$ M  s, ^; }& L  S

" \( `& G# q/ h/ d: RCd真是一條孤獨的路, 我覺得偶然可以和別人在網上chitchat一下, 或是在買衫時和店員傾下就滿足了... 其他事情真的無法強求.

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2013-6-25 18:28 發表   + X/ M6 x* F6 H- ^4 ]2 W' s
我從「cd交友區」,看到想交友人多,但一般反應冷淡,畢竟大家都有戒心,這點我都明白,
( J8 X) c* J  r' o$ g/ x我想知道究竟,係「cd交友區」可以交到友,成功機會有幾大?
1 h* M- x+ q  m: w. E9 v7 ?
" `( y( b3 r. S/ f2 t% P
I want to know too... 真正可以出來見面的恐怕不多.

引用:
原帖由 gila 於 2013-6-29 11:47 發表   
4 i1 f9 G7 H9 v( P. `' R8 D- E8 N
練多D。去party或影相先會用。出街太誇張喇。
1 U. F2 ?2 S6 n! t8 A, G: l5 W

" p) c6 r! D* d4 a效果很好呢, Gila姐姐. 看起來很有女人味!

大家都缺乏互信,係呢度交友,咪得過吹字.