嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

玩氣球...越買越多波..

嘻,下晝屋企無人,波波有難) i/ K1 B7 x( L

, ]6 G7 V6 \2 q4 d[ 本帖最後由 popmyball 於 2013-12-14 13:12 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-14 12:55 發表   
! ?9 m/ E0 |+ I6 Q+ b嘻,下晝屋企無人,波波有難
0 u: l: b0 n5 H6 Q8 |- [Me too   
6 g! B5 P3 N7 u9 n% [4 k0 d6 o+ E  Q. Y  q
不過要晚一點才沒人
8 M* W+ W( n. w, Y先出街睇下有冇收穫

個藍波已經玩左好耐,而家好軟,吹都咁大先有dd脹o既感覺,但又壓極都唔爆,睇下佢捱唔捱得過今晚
. n/ F% k; Z& m) `
; ~1 c/ K: Q- r5 C粉紅波第一次吹~

昨天沒收穫,今日落雨唔想出街; P9 S! l& `, I5 }( o) L5 |
有沒有睇玩波片?
8 d! ]2 m" R: Z6 e$ K3 ~: Q! k! K免費的話
( ~5 N! ?2 o3 O" n7 }$ J隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  
+ s2 x# X" K- _/ Cyoutube都有一大堆(一般向)* U9 T0 \7 u" v; t2 D( T
至於要成人的,去xtube
* z$ [9 j) l9 s" v0 i# M收費的
% ^5 Y0 L* E/ h0 v5 [0 m! @8 kclips4sale

當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!4 D  |; I5 s  q+ a9 q% T* g1 h

/ K. a' p: }3 X2 }# T: S( c
引用:
原帖由 MBLoo666 於 2013-12-15 03:21 PM 發表   
: K. D2 ^4 V$ \7 B7 z" R! R6 C. M昨天沒收穫,今日落雨唔想出街' f- D1 s* U1 f& y2 p& z
有沒有睇玩波片?
& {+ y! o9 u! `6 R5 b. |/ y免費的話
; Q2 U9 [1 G1 Z. o( `, g) I5 J隨便打"looner" "balloon fetish" "b2p"等等  
. u2 L/ A( L, k+ jyoutube都有一大堆(一般向)9 s- }7 _9 _  I0 A7 b, H
至於要成人的,去xtube8 y# z1 B6 m0 }2 s
收費的( ?/ {* c) f( i4 l9 S' h
clips4sale

呢期氣球當道,我d沙灘波全部企歪!

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-15 18:55 發表   * t8 S2 w( x- E
當然有,youbute 睇多,之前用eMule dl o左d 收費o既~   最鐘意睇d靚姐姐玩波/坐/壓爆波,最憎係篤爆波!!
8 a# w  _+ q! q' Q2 a2 [" u6 P4 m" {! k, D8 ~7 x, u  ]
' X/ g; ]8 \8 i4 eeMule上面好多是sample
$ a, i! V: e% L6 P- p  J" P7 S(eMule找稀有片一流,不過就是慢了點)
/ r0 L8 d) R# j1 F+ D- D想試下買氦氣玩 ) [0 L, Z6 Z+ q

5 C0 [! `' X8 r2 L! {今日有新氣球到
6 R- z! B( L% f! Y* D% G5 i% x等有時間才影相

lulz   入咁多波,有排都玩唔晒

等我都上d波波相啦
" l+ {4 O+ c9 l: [
" \/ B3 Q  f2 X5 D3 v2 M& Q

\o/ 新波友 hihi

回復 50# popmyball 的帖子

hihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?

我見學民佢地入左好多波,唔知佢地會唔會o係街站派
# [$ T8 G4 v' @, G& R2 _

引用:
原帖由 popmyball 於 2013-12-23 12:12 發表   
# v2 V" Z5 R" b1 h; J+ [) xlulz   入咁多波,有排都玩唔晒
  u: i) ?) W. l& Y始終有家人在9 [) D$ p8 n, \( }* g* Y& m
想泵多D都有難度+ ]9 N, x' y$ @0 r9 N

' L* K) }/ O# `6 X. }
引用:
原帖由 rmkhoho 於 2013-12-24 17:24 發表   
( o! A; v1 m8 o, `% U9 T9 Vhihi,唔知聖誕呢兩日會唔會有波拎呢?
' J* g# e! j. P* O; t& G( ?
7 r! {$ u$ R' P- a/ h: M$ r5 G& w
派波好似少了....
( n# u- p! \: y$ b! P% ^有都派發量唔多, 一陣就派完6 V2 X$ o) x- `6 ?( T

% u  S6 S* t1 q. A* ]8 E* _[ 本帖最後由 MBLoo666 於 2013-12-24 23:17 編輯 ]

趁屋企人出街,急不及待

補回上星期到手的氣球4 K  l, i6 R. z
: k/ q0 U- U) L( _0 a& m
個人偏好日系風格
* b  \' t7 g" ^第二張相那個是我最愛
- p9 |# _$ u+ X% ~: S(相有點怪....明明是紫色但影出來是藍色   )

hello 我又share 下我收藏 最like q24/36 同印字波波

\o/ 越來越多波友呢樹~  hihi

聖誕節期間有什麼收穫??
( N+ K+ `2 `* m  r. \) S, G  j
" Q! H! c! `/ i(我就食白果.............   )

I m non popper and using balloon for masturbation

我會著紫色bra同內褲玩波波( p/ A' ], M2 r; A6 ^9 l
我用嘅係Lavender色Q牌16吋果款圓形吹脹到9分滿然後用下面摩擦至...