嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   ) h0 q; a( @8 @
同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾
+ `9 ~9 l% I  }) m; j
; _/ m4 ?7 x/ ~8 ?) m; N最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦
9 a6 P, ~8 _; c% J7 ?
, ~; f3 `; g1 @5 F9 w' h之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
/ i* ?% p" A1 o9 j- A0 I 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   ( G. b7 p0 T: ?$ a8 W. l- y4 u
8 f  }/ ?: J$ k4 d$ B4 I. P
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
. `7 n; [  |8 {8 Y( L9 i* B. Q
8 k5 d1 X. V2 b7 |/ G

2 V) s3 P% U2 C: q3 z+ r* U2 C有冇,也著了 bra ?
2 Q) v( d# ^  M8 S! c/ a2 \( A6 A; o% g9 t2 J
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   " i1 t# o* H7 j  l) C# ~- R4 J
同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
* A% i' s. K8 C) A* e
4 |2 y6 i8 Z; q4 P9 i0 j6 N9 d+ E 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
' \$ l& U2 `3 r) i

6 r! X9 w8 n' v1 l好就鐘意,
. Q: Z2 i' P! y- g% ?( I吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   
9 t  S$ b4 `( j1 ?2 |* e+ I5 Q( [- {+ [: C2 Z+ S5 N
9 D+ D# I& a) v( q# y
好就鐘意,
7 t0 N0 H5 b( ~! ^/ E' u- Q吾好,就是 借口。
& D9 i, q: N, L
6 q4 y# T" I9 d/ [  a; Q4 ?( C! B0 P
真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   
# l+ g0 y9 U1 P4 @: _好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
; E, t. G( q8 t+ Y
2 I+ O$ z! j/ D# c2 K4 N2 l, k9 K
祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
* I+ I- p7 u% V4 {2 c1 }6 o3 A: v
' q9 B: a) z: R% b- r6 s$ Q, h% F: a" W. C) e# C, ^) I, v
祝,早日達到。
: g$ Y, I$ j7 v9 a! T2 ]. d( N2 f' ~

7 R4 j1 P( w0 x/ f) o3 X好希望,但真係機會好微* a5 k% i$ d/ m7 {! `% H4 M
呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性1 S, A: F# E; U4 G, `5 V- `
玩後面竟然有高潮
+ P0 P* Q$ p/ U! D# I4 X  I# f& w0 v

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol

最近訪問的版塊