嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   
  n+ b$ t/ D- \9 Z) E明白了。
; H; s# \2 F- [* h
- m  N; `% o0 _Ltti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。9 U$ L2 p9 U5 T
. W- U  v2 s* j
如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
# K5 R4 }! h7 Z3 Z
己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   
# ?* \8 R3 i9 b9 o! C6 y3 g* ]4 a. @2 M% V! W  x% m
no,是佢話我要離家出走
$ X8 F& I/ R( X4 G% Y; E! [
仔都可以唔要?
( e% B, j% O2 l( {& {1 G咁你而家無能力搵食真係被逼妥協! L6 R* V' L9 `0 k
真係要CD真係要過女性生活既! ]9 n1 x0 f) a; v
咪早D出黎搵野做搬出去囉( n- V, Z2 j3 W- G7 v6 v
不過你都係睇左醫生先8 H& H0 e  r& F9 F1 D) `: L6 U/ y
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
* c( Y) S- M! k: q& a7 w- O" Q% s: H. a7 J4 b+ ]! o: v' s, ]
仔都可以唔要? % q  n. h9 V: A# I* V( ]  Z% X% `2 }
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
( V1 h, g' ?0 I! b2 C/ z' U$ H7 @真係要CD真係要過女性生活既& P, x4 B( ~' Q6 o/ M" R) E
咪早D出黎搵野做搬出去囉: K+ ~. i, [+ P# B' b8 z0 b. b
不過你都係睇左醫生先% x  M9 R/ v8 e( e& O
自已亂咁食唔太好
+ {) Q, W- F3 p
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
+ W+ m7 W9 `1 N! l) F. z( D. x, B* }+ H: F4 t' l& d$ ]0 d
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
& ]4 B; b' E) f/ t
呢樣野我無經驗
8 y8 W/ P( e  k: l$ V/ l或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   
# U+ e8 h! I6 K3 C( \i feel so helpless. /_\
* V3 |/ i$ w1 }$ R又唔可以咁講既~~~8 t4 X- S6 j" |2 r- B: q9 C- E
作為新相識既網友, 可以講既都講左( o( h, M+ s, R) u6 N

& Y2 r: i% x  b1 Z' i8 \我再簡單d講& p, B; S7 q( i8 F: x+ m, E
既然兩樣野唔可以放埋一齊. q! T& ~, W2 `/ s+ m
何不考慮先避其鋒, 再分開放4 [5 n' H! r+ _3 }( @
這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   . u0 c1 K+ C, b+ z  Q0 q$ F0 U" f
( f4 T, i- M- y  v. G" W* G9 z! X
哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)+ v; x8 `2 [5 K
我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
* j. e/ u% l5 v) ^( H我小時候也有類似經歷,
, h' T, e4 E9 s" V一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
9 F* e: ]) c+ }& w, [/ o, b( ^而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,
. ?  K! d8 h$ @9 p) E# p我父母被騙還回來數落我,
; J" S6 c% w# K+ R  l4 t最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,# c8 \* [0 c7 d# G( |9 M
也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,' A' A) g7 m) U, X( b3 q
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,+ W, \. I% W; _2 r5 V
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
) x2 X- Z& W! x( Y& d錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,5 _# y) {' y3 L& v/ ?
最近好像看到幾個類似的case出現,- K# A3 o; a4 p! x; I8 \3 E, A
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?
5 m2 V3 [7 t! |16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,+ q; @' ~/ g- [
或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   ! N; A3 z( |9 A7 ]# \
其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,
1 ~5 o: U" n9 d( t/ I: q/ c7 j說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
0 i% y, }' U& p0 }, Z$ f! R9 T& k, d重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,9 D' t- B8 d, k& E3 B; r2 q4 b
錢非萬 ...
' X; z! R( l6 o

7 S% c5 m/ h  L9 m9 V真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, $ w* P: O. l5 y# A0 p8 c
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,   f4 |8 P, k- G  Y7 P
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   & c* Z- v: p7 y

$ q% g+ O5 C3 ^6 y$ R- V% J7 ]" e% A0 j  `
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, * ]  C7 w; G6 Q& A4 b, D: u
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,   u! y; o, w) i1 N! ~- \  \
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
2 d- t8 F/ [( _, `, d非常認同,4 ]" z2 l" [& F$ w1 q: ~- M
問題就出在16歲,自己還不是很有思想,
* W2 z# f2 V7 \然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
- i3 e5 q/ W7 Y9 r* S如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,
4 S0 I: v% v5 F那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!
) g1 ~/ B* i* @( g8 v& Q: H但你未add我喎!