嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男的好多都有戀絲, 女的有嗎?

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-20 09:37 發表   

都吾明 ,
絲襪,本來是發明,俾男仔,
點知,理在是女生,貼身物。
男人大方,而家後悔!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實戀絲都幾抵玩(當然唔係名牌).
不過越玩越多,玩埋CD,條數就好大.
我都慶幸淨係戀絲(年紀大咗),平平地就有得自high.

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-20 11:13 發表   

刮花/走絲, 我會好心痛
我都係咁諗,始終絲襪係好易爛,爛左又唔捨得扔...
始終要買又唔算係特別方便...

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-20 11:19 發表   
見到外面啲女著得好睇,都想試著上身,
尤其OL套裝

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-19 22:07 發表   

咁初初讀U未做過大人覺得suit斯文同型嘛
為左靚要突少少袖出黎通常都著長袖恤衫係裡面
個個一路complain一路覺得d相好靚
絲襪係宿舍掟落洗衣機會易爛,更加唔會落乾衣機
懶起上黎過下水就掛起晾架啦
讚同著suit好好睇!
絲襪過下水就晾,汗味會留響度,同樣著幾次就要扔,
著住鞋應該聞唔到?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-21 23:24 發表   

讚同著suit好好睇!
著住鞋應該聞唔到?
Ol suit,修身,貼臀短裙,
CC, 高跟鞋,

不二之選

(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-20 11:19 發表   
似,岀坑了 ?

(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-20 11:13 發表   

刮花/走絲, 我會好心痛
貴的,就會。

(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-21 23:20 發表   

我都係咁諗,始終絲襪係好易爛,爛左又唔捨得扔...
始終要買又唔算係特別方便...
都係話買比老婆/女友, 有時直接話夜晚都要佢著, 損耗好大.
其實有番咁上下年紀既老闆娘都知咩事啦, 仲好nice慢慢介紹比你添! dont worry, xxxhh.

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-22 11:05 發表   

Ol suit,修身,貼臀短裙,
CC, 高跟鞋,

不二之選

(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
我都想讀商科呀!
都幾難集中精神.

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-22 11:14 發表   

似,岀坑了 ?

(*^o^*)
Misslady, 都無計啦,人又老,手粗(腳還可以), 又寒背. 要等第二世投胎做靚女.

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-21 23:24 發表   

讚同著suit好好睇!
著住鞋應該聞唔到?
點會聞到呀,就算除鞋
除非哄埋對襪度,唔係唔會聞到味架
不過著到d汗痴住時自己都feel到臭啦
諗返其實以前可能仲細想做大人
所以著suit好似好型咁
而家無咁覺,反而覺得好junior先會

大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 ladysarah 於 2021-5-23 15:24 發表   

都係話買比老婆/女友, 有時直接話夜晚都要佢著, 損耗好大.
其實有番咁上下年紀既老闆娘都知咩事啦, 仲好nice慢慢介紹比你添! dont worry, xxxhh.
厲害!等我清下啲爛襪再去入下貨

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-24 13:12 發表   

點會聞到呀,就算除鞋
除非哄埋對襪度,唔係唔會聞到味架
不過著到d汗痴住時自己都feel到臭啦
諗返其實以前可能仲細想做大人
所以著suit好似好型咁
而家無咁覺,反而覺得好junior先會
咁都唔怕有味!著住差唔多成日喎⋯⋯
年紀唔同,睇事物都不同

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-5-24 23:15 發表   

咁都唔怕有味!著住差唔多成日喎⋯⋯
年紀唔同,睇事物都不同
又唔係著住黎運動點會臭到聞到
唯一一次隱約聞到味係搞campaign
大家唔洗pm我啦
我係唔會覆架

引用:
原帖由 tina.w 於 2021-5-26 22:23 發表   

又唔係著住黎運動點會臭到聞到
唯一一次隱約聞到味係搞campaign
女仔出汗, 臭極有限.(狐臭/腳臭除外).
之前有fans提過, 女仔著過既絲襪有價,可能越臭越high.
有時著絲襪著到出汗,沒有厭惡,只有做女仔感覺.

都係有興趣知下女性角度去睇穿絲的感覺,
始終真實世界難以啟齒。

穿絲的感覺就好似有野包住腳, 走時同腳磨擦好溫暖

最近訪問的版塊