嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女同事的絲襪

哦∼但下次唔好咁曳曳喇,俾她們發現一定會俾呀sir罰架。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1677 於 2009-2-22 01:18 發表   
/ @( h8 @% G+ {6 ]1 W: t/ J, j偷人野真係唔好,可能冇左份工之餘仲會俾人拉!
  J1 t* H+ ]. H# N/ n# k8 L% J不過......垃圾桶入而執除外!) R! p5 o0 |6 D: M% t1 d* z
7 S) B+ M: X( B3 e; v
當然,自己買就最好啦
% L) T5 q7 d) X3 F% J5 P" Q4 ?$ X
佢地都無話偷,係著完放返原位之嘛,無話會拿走。

沒有....不夠膽--

回復 122# bbyuki 的帖子

甘拎你個D   lor   

回復 125# iloveevanna 的帖子

我穿舊左果d 要去堆填區搵啵
9 Y9 L/ ^$ p5 v8 J
& o8 d3 c. }! U6 c$ Q  K- q[ 本帖最後由 bbyuki 於 2010-2-28 16:44 編輯 ]

回復 126# bbyuki 的帖子

甘浪費嫁你~~~

無呀!!!

好正常做法,唔使咁大反應嘛

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-1 23:12 發表   3 ^0 S6 e( H4 E& d+ O/ d4 O' |! j6 ]
好正常做法,唔使咁大反應嘛
# h0 i0 [1 J6 K) t: L8 {: e環保啲啦,,交比我就得喇

麻煩你唔好意思嘛

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-2 23:07 發表   
: q% e$ C0 a1 j! M' n+ T麻煩你唔好意思嘛
4 W: {3 j" h- w2 x, m, @  K
我想為絲襪環保出分力呀

你咁環保,絲襪行業咪前景暗淡

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-4 22:13 發表   , l2 m1 J+ C7 w& t: F: w
你咁環保,絲襪行業咪前景暗淡
# J; u. F2 q* _; i; O. a) P
吾會,我會買架,係忠實絲友

你張相轉左啵,著得對絲襪幾好睇喎∼

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-3-5 23:19 發表   
2 ]# Z1 k6 |+ T# Y' r" k" q/ Z你張相轉左啵,著得對絲襪幾好睇喎∼
/ O. u# ~2 W7 |( v4 L係呀,thankss~但我自己睇反都係舊既?

no guts

點拎 上佢屋企偷定係公司捉住佢除3 K9 r: A" y& s+ P3 g
加上我都冇咁既興趣

妳好, 怎有幾會呀

沒有....不夠膽--

沒有,不夠膽