嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家入黎睇睇丫~^^

大家入黎睇睇丫~^^

聽晚(星期三) 9036 I( Y  w5 `) _4 z
係深夜1-2既陳強你睇我唔到~
7 {9 s3 \3 b8 u3 X有一個鐘意易服既人上去講佢既歷史~9 ]1 M( ?/ A' S* u7 i' Z6 Z
miss左的話可以係第日或果日上881903.com免費重溫 2 s$ y2 B* ^6 X9 D( E4 y8 T
之前已經有個做左變性手術既人(毛毛)都上過去做節目~我facebook都add埋佢
' o; b, \. Q- g* D有興趣既一齊聽丫~可以網上聽架~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步8 J/ a1 A  A/ c8 ^8 P- ]
毛毛果個我都有聽丫~~佢真係好靚~~不過就冇add佢( D: x5 [& r& {8 p2 k3 T

$ D2 F8 V/ E. A/ A' m7 J[ 本帖最後由 cassie 於 2010-2-10 00:36 編輯 ]

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:35 發表   5 t; Q1 w6 a$ b2 w
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
6 A: Q3 Z8 U+ }, x# y我已經慢左我原先想po既時間好多
$ d  ?! G) ?2 N6 W3 P* P& f  s1 o我唔記得po就咁出左去

我唔聽收音機架,陳強???是否森美移動

上去聽聽

一定要支持啦!!!

森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架
4 i6 t  I* e+ s% t有冇姊妹可以錄到呢!?

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:42 發表   
& O' g; q) X: y4 @( d3 C0 R9 W- D森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架
1 K3 N/ t: {4 t有冇姊妹可以錄到呢!?
7 L  {4 P- w+ {, }  I
6就難d~# N) P1 v8 S4 o( n6 S1 Z8 c; T5 v
搵時間聽啦

係咪即係一陣呀?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:56 發表   1 B% L! ~  L- g: K
係咪即係一陣呀?
6 D2 V/ X' K: B& J! D
應該唔係

o.o冇聽開收音機的習慣播...

tmr night?

一於聽聽先

大家今晚記得聽丫~~~~推推推~~~

幾多号播ga

新界北 90.74 F7 V) K1 u2 d' z
沙田馬安山 91.11 [* A0 V# K5 \9 b/ U/ R1 M  N
元朗 91.2! ~: K1 Z! K. e9 x
荃灣90.9
) u' k1 H/ B& F& t東九龍&香港 90.3&92.1

做啦~~做啦~~快d開收音機啦

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-11 01:00 發表   4 z/ y$ r# i9 b( M0 ]0 M$ @
做啦~~做啦~~快d開收音機啦
  a1 k# f1 u8 T! L+ a
我聽緊啦~
& o2 g8 g1 m" K0 A0 o8 ~" |- t% t唔知你地呢~?^^

ONLINE聽好LAG

最近訪問的版塊