嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家入黎睇睇丫~^^

大家入黎睇睇丫~^^

聽晚(星期三) 903( N# l* H* H* B( \2 H& B& @. r
係深夜1-2既陳強你睇我唔到~. h$ A2 @3 w( B; {
有一個鐘意易服既人上去講佢既歷史~
. i2 q2 N  G+ [$ b1 h! _; }9 Jmiss左的話可以係第日或果日上881903.com免費重溫
( m8 q/ _1 c4 s5 ?& i8 D之前已經有個做左變性手術既人(毛毛)都上過去做節目~我facebook都add埋佢 ' ?9 }7 z: D( s2 `; @& p
有興趣既一齊聽丫~可以網上聽架~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
' n2 m, h0 g7 s% [3 r5 r- n毛毛果個我都有聽丫~~佢真係好靚~~不過就冇add佢, @: Z, L1 F% r* }
8 E( b" i% b* t9 Y' ]

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:35 發表   
7 X, `" k4 q* }0 _) S7 T4 E哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
' W* W/ c5 H2 l( W. O
我已經慢左我原先想po既時間好多 . B/ @7 x: }" k5 X' M# P
我唔記得po就咁出左去

我唔聽收音機架,陳強???是否森美移動

上去聽聽

一定要支持啦!!!

森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架4 o' W' b$ x+ c5 M
有冇姊妹可以錄到呢!?

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:42 發表   
  m$ j' a' ]. e4 Z% x森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架
* O3 O6 ^  j! S有冇姊妹可以錄到呢!?
; W; W# k: a1 E# G$ f1 |
6就難d~
' a* B! {  {8 g5 v. n" U+ r) a搵時間聽啦

係咪即係一陣呀?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:56 發表   1 a1 h% S0 u, @! |4 h+ @
係咪即係一陣呀?
/ x& z3 e8 D9 o. F應該唔係

o.o冇聽開收音機的習慣播...

tmr night?

一於聽聽先

大家今晚記得聽丫~~~~推推推~~~

幾多号播ga

新界北 90.74 F( P/ {% |8 Y4 o# ?5 X
沙田馬安山 91.1; L: i8 T% N; O* z- {
元朗 91.2
8 t1 K; Q$ Z1 \" F荃灣90.9( f' p" |* P; K; g
東九龍&香港 90.3&92.1

做啦~~做啦~~快d開收音機啦

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-11 01:00 發表   * d3 |% S( T, I9 X% _% o2 h
做啦~~做啦~~快d開收音機啦
. e' v1 p; e4 B  |  t# O
我聽緊啦~
0 S/ q6 E$ D4 z唔知你地呢~?^^

ONLINE聽好LAG