嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家入黎睇睇丫~^^

大家入黎睇睇丫~^^

聽晚(星期三) 903
5 s* b# E1 X) j/ [% l$ N係深夜1-2既陳強你睇我唔到~& e+ O' W; O4 ~% [
有一個鐘意易服既人上去講佢既歷史~
' u( w* @: S5 Q; Emiss左的話可以係第日或果日上881903.com免費重溫 ! \$ F: i2 r+ K" m# U. i5 j
之前已經有個做左變性手術既人(毛毛)都上過去做節目~我facebook都add埋佢 8 o6 z0 ~% _, R  _1 h5 X
有興趣既一齊聽丫~可以網上聽架~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步; F( E4 V6 a9 [" k6 B7 o9 T" T
毛毛果個我都有聽丫~~佢真係好靚~~不過就冇add佢
" H+ q9 E" O3 E) {4 K
3 p* [5 o) y( ^7 J[ 本帖最後由 cassie 於 2010-2-10 00:36 編輯 ]

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:35 發表   
2 V( \' G4 }! t+ \" ]0 J哈哈~~我岩岩都聽到,仲想上黎叫大家聽tim...點知比你快一步
9 x  C& y+ M4 h我已經慢左我原先想po既時間好多
2 V8 {1 a  A/ m  K$ m1 ]我唔記得po就咁出左去

我唔聽收音機架,陳強???是否森美移動

上去聽聽

一定要支持啦!!!

森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架
# \( B- U  B- I* H- f有冇姊妹可以錄到呢!?

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-10 00:42 發表   
6 O! r4 V' K( W' ?* ^% v5 W0 y森美移動 冇左好耐啦~~家下陳強自己主持呢個節目,都幾好聽幾正架9 Z* W/ M' M$ {! r
有冇姊妹可以錄到呢!?
+ o/ \/ f' I- F: Q# i& \, }
6就難d~: s: P5 o" m% b6 y9 ^
搵時間聽啦

係咪即係一陣呀?

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-2-10 00:56 發表   + z1 k* \& E5 i; `6 L' n; h
係咪即係一陣呀?
, a6 l: ?( M* V+ T2 d- v應該唔係

o.o冇聽開收音機的習慣播...

tmr night?

一於聽聽先

大家今晚記得聽丫~~~~推推推~~~

幾多号播ga

新界北 90.7
& q. D/ B; L' B8 j# J沙田馬安山 91.1
5 |5 V, E  b" r$ Y; }元朗 91.2. t* P: w( k3 Q6 n6 e  [* d
荃灣90.9
! U4 z# L% V) z5 A) k東九龍&香港 90.3&92.1

做啦~~做啦~~快d開收音機啦

引用:
原帖由 cassie 於 2010-2-11 01:00 發表   
4 \! A% \* j+ Q/ N: z. A$ D做啦~~做啦~~快d開收音機啦
4 h3 E; T# }3 e' U
我聽緊啦~
6 G" f3 V3 ]( A# z4 J2 ^唔知你地呢~?^^

ONLINE聽好LAG