嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

我都想試,但太貴la

我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
# J4 I$ G' r+ E2 c* K* l
$ ]6 W- ~/ l% Z0 K5 [; t1 x我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!

引用:
原帖由 lwl 於 2013-6-7 15:51 發表   
" P7 b& I7 `0 k) s5 q- J' r我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
6 q: L1 Y5 ^+ g  d! _
6 h/ s# P% h7 _0 o& U我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
$ G- f5 g) x5 V: q8 u, ^$ v& }我好想著!價錢貴唔係問題,只想買到!

I tried CX before... very smooth

I hv tried CX, wanna try KA and HX

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-2-28 12:40 發表   & B5 Z# b- D* [$ q2 Y0 @
中華航空既我覺得先係最靚既~!
! O' {6 `' {4 H& V; o
同感 ∼∼∼∼

有人可以賣空姐制服比我嗎?

回復 4# bbalice 的帖子

我好想要港龍的!是跟空姐要的, 還是彷製?

引用:
  [* @$ {& O/ t5 g  P* _/ d我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正...., U1 g1 Z! T1 ^7 j8 t4 I

" [0 w# S) B7 a: F- d7 \我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
" ^, G4 ]* o' m$ M4 P3 s" I; E係而家果套定之前果套?好想買而家果套啊>.<

引用:
原帖由 bbclt 於 2013-6-12 21:58 發表   
( n" ~8 _# u$ n  a$ A9 {我好想要港龍的!是跟空姐要的, 還是彷製?
& m" R$ U+ X. _' s2 b2 g' L收二手的

我都好想搵套對上一款O既講龍,可惜搵唔到...

我都好想著一次
  [1 u2 `! c. E* u, @/ i8 q8 N1 |7 R3 j
引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-6-17 22:31 發表   $ a3 A; |9 O) I; c
我都好想搵套對上一款O既講龍,可惜搵唔到...

係邊可以買???

Tried HX one

引用:
) a; r! C0 U  t我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....4 K! q& O! h& M# Z0 ^: w  {
+ ?1 ]# M" e" M
我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
) P  {$ n5 a3 d
$ T7 j2 n) U8 a* c
# V# K. Q' |" s7 I, h$ g  }
係真的還是仿制的,為何會有咁好機會?

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 01:13 發表   
( H6 u6 L2 d4 ?5 L
* [1 |4 `- I( w$ H係真的還是仿制的,為何會有咁好機會?
1 o5 _5 V% p/ e, y  ^0 @
$ x+ X! g# ^) q8 y# Q正貨好難搵, 因為CX制服同埋行李箱都係公司提供, 損壞遺失都要報俾公司知同埋換返, 扮唔見左拎出黎賣的數量唔會太多.! y4 ]+ Q4 r4 |1 f( a9 |/ n# E% P
有啲朋友識到個空姐女友, 「借」黎著吓都係一個方法.
, O  \- X# S  t1 [' ?- X" Q# e) O4 b仿製都有唔少, CUTTING款式都跟得到, 只係用料就未切一樣, 因為裁縫店只係得張相做參考而唔係有件實物做板嘛.

回復 56# mac02 的帖子

有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著

我超喜歡CX

我好想著, 價錢貴唔係問題,只想買到!

有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.: O/ G4 A$ m$ k% a! m2 h& ~( S
對高爭鞋都唔夾腳