嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

我都想試,但太貴la

我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
+ b6 i% M- T$ s9 M
- H% o, u2 c2 F我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!

引用:
原帖由 lwl 於 2013-6-7 15:51 發表   
, L, w$ {) b4 `" V我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
8 n3 d9 u2 _& s6 b" G# u5 F3 s
1 H) B* |; W/ X: Q- Y8 H9 T3 C我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
  {+ u8 `- K  ?$ p我好想著!價錢貴唔係問題,只想買到!

I tried CX before... very smooth

I hv tried CX, wanna try KA and HX

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-2-28 12:40 發表   ! h: Y8 {2 E5 `4 _+ e; I+ I; f
中華航空既我覺得先係最靚既~!
# l  G5 y3 }7 C& h同感 ∼∼∼∼

有人可以賣空姐制服比我嗎?

回復 4# bbalice 的帖子

我好想要港龍的!是跟空姐要的, 還是彷製?

引用:
原帖由 lwl 於 2013-6-7 15:51 發表   6 l. o/ j# x3 Z5 ^& P
我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正..... A' ?$ X0 ~$ |* ?
( M5 d' d/ M7 C
我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
) L2 j5 O0 ~( J" ~! X+ @. `係而家果套定之前果套?好想買而家果套啊>.<

引用:
原帖由 bbclt 於 2013-6-12 21:58 發表     E2 b! K* t8 H# W+ _3 k5 e
我好想要港龍的!是跟空姐要的, 還是彷製?
5 [$ y# s% e2 p5 l8 {2 \' N
收二手的

我都好想搵套對上一款O既講龍,可惜搵唔到...

我都好想著一次7 `: U  \4 S& I' `' X" Z
( h& \1 ?+ S$ V' u* d0 H; w, `
引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2013-6-17 22:31 發表   : {0 v. a- g0 V; S% {
我都好想搵套對上一款O既講龍,可惜搵唔到...

係邊可以買???

Tried HX one

引用:
原帖由 lwl 於 2013-6-7 15:51 發表   
. @4 h, ]/ Z2 D7 |: A( ?我只著過國太......件衫真係好滑.....穿上果種感覺好正....
6 i2 z/ n) p9 e- h, m4 ^' t8 v3 O2 K
% f9 U  [' {" T# f我次次著晒成套連絲襪.....都好快射.....同埋有次瘋狂到"日頭"著埋企屋企門口幻想比人X黎打....好激好正!!
+ k3 c4 L: t3 H9 r  u, B
- U( e+ c$ m- q5 }2 q; ^

! L. x+ P0 u- p- [/ v係真的還是仿制的,為何會有咁好機會?

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 01:13 發表   . e  A! f- a& o6 Q; i  z! D

( y2 M+ a- R4 o7 ?係真的還是仿制的,為何會有咁好機會?
+ t6 |. p6 P2 g! _9 W  I, C
7 J4 s, Q; P5 v( j" w5 i% ?* H正貨好難搵, 因為CX制服同埋行李箱都係公司提供, 損壞遺失都要報俾公司知同埋換返, 扮唔見左拎出黎賣的數量唔會太多.
, ]8 G! e% Y& x* s9 X有啲朋友識到個空姐女友, 「借」黎著吓都係一個方法.
2 y' m+ C& F. H仿製都有唔少, CUTTING款式都跟得到, 只係用料就未切一樣, 因為裁縫店只係得張相做參考而唔係有件實物做板嘛.

回復 56# mac02 的帖子

有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著

我超喜歡CX

我好想著, 價錢貴唔係問題,只想買到!

有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
5 L5 O! f& l: [. H- r: K6 M$ G$ C對高爭鞋都唔夾腳