嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位有無著過空姐制服?

引用:
原帖由 sweetcrew 於 2015-6-12 23:26 發表   
; o9 f, @" n: @5 x% R2 y有, 好舒服, 件衫好滑, 不過無絲襪留低.
$ U+ a; I/ C1 N8 N. E: P% z對高爭鞋都唔夾腳
5 }% Z0 u6 i9 O
你著過邊間?

國泰港龍都試過

邊度買到

我有件正版的KA現行制服∼
" Z2 I4 j, V1 O" q" q雖然是KA,和統一了風格後和CX 9成似呀∼5 r1 y. g) q; S9 G4 n7 O2 n8 s
是小妹花了不少人情托自己做空姐的朋友買的
+ ~1 v& c4 }: n0 s
& |7 k; C% A# a$ w, N有姊妹有空姐制服有興趣一齊影相卅交換穿嗎? ; v/ D2 [4 z& L3 R
最想穿就是舊款的CX制服,如果有姊妹有就好了∼pm我呀  

引用:
原帖由 大話王 於 2014-2-26 23:56 發表   . T! E3 g: W6 T
有空姐女友就認真幸福啦, 可以成日借佢啲制服著
) _; x1 {, q) `2 Y
你唔怕俾佢以為你係變態佬咩

我都想玩空姐,銀行,快餐店姐姐D制服呀

空姐服通常都著唔落
hi hello

買過淘寶HX唔錯.8 P3 c- `9 C8 K8 n
( `9 X7 X9 ^3 Q' C( C8 `
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   
* E6 V' Y7 R! ?/ L  v買過淘寶HX唔錯.
8 q/ f$ \, m+ Y. D) v! M: A/ P# }
岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
0 S' N- E0 g1 j6 V9 z: R
入面件衫係點????

引用:
原帖由 fish 於 2016-11-26 17:55 發表   $ W4 _# n; N& {, N) W" H9 k
買過淘寶HX唔錯.6 ^6 N$ Y- i! {0 A1 P) N  g

1 m0 g4 i, S; j: h岩岩雙11 買埋CX , 下次買KA
2 x: y  s4 H% ]" T1 X# Y! a& c3 L' d! P$ W1 r) P  ~" g. {

5 f2 `4 W3 i8 Q$ O: t, _" B* @) q睇上去OK 喎, 唔知貴唔貴呢?

除左識個空姐女友我估冇咩方法

我也是比較喜歡國泰及港龍

我都好想買返一套空姐制服,著住黎X應該好爽.

港龍套制服真係好好J

空姐的制服很貴  比學校校服還貴

冇呀空姐制服太貴了,買多幾套校裙算,

雙12買 外觀95%相似 : S! j' X% G) F1 Z  `' c, e' o- j
KA 制服
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

穿过国航 东航 南航的

我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴

引用:
原帖由 SAYA030 於 2020-10-8 19:39 發表   
/ {) m. q# w$ x我都好想買返一套空姐制服but空姐制服太貴
( a3 f3 e2 _3 ?. n9 w' X& ]3 e
7 \  U' p( E8 N( b9 i
貴唔貴,見人見智+ O( W( k" }8 w/ n* L0 l- k

$ h" I0 `# T$ J# U有人 $6500 收假貨5 q0 o8 I( \" A1 L0 z
有人 $9000 收假貨
, C6 b9 ]+ E* K8 f) x8 G, f仲要寄外國.連運費都蝕埋
# p% A/ k+ G9 N- h* B
  U; |7 x6 w6 f( m: a$ V
# |5 J2 N1 X, Y/ D, J有人無心買入假貨,意外地當真賣走左
2 [1 Z+ w% e2 s% N1 f9 R1 G+ J( s7 s# f# N, I8 N& w

' s7 z* R" u" m- d! a9 O我$19000 收左2套假貨😭
; S7 P' ^9 }$ I1 R2 z3 l: L$ [4 f! N
+ s3 [* t' w: T  ~
p.s 如果你係儲,有套 cx bc 5 full set (no badge) $6500" A. {3 |8 V( a& ]8 ~- D. B: A
3 p' o& A0 D1 {$ F/ A- X