嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著???

有冇人去人地屋企囉人地d絲襪著???

我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....

我唔會咁做架播!我自己有絲襪!我洗乜著人地嗰啲喎!況且我唔打JJ嘅!我見到都唔會興奮㗎!
9 s# {! p/ I2 Q3 h
" d* y0 T4 a5 K[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-3-13 19:27 編輯 ]

引用:
原帖由 sinson 於 13-3-2010 06:48 PM 發表   1 o  E% w: g  q! d8 y) [
如果去女仔屋企而佢又讀緊中學既,會諗住拎左佢套校服-.-但都係唔敢去做.....
* @) X6 Y3 Q+ Z* |2 ~$ T+ @
我都想咁做  
9 s( s5 g/ n# g# }
* b6 q9 u! O) _4 z" ^! a1 j5 a5 X但係朋友或親人屋企囉絲襪入次所著就勁左d 我未有咁既lv

我覺得有女人味d絲襪會特別hi...

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 18:39 發表   
4 e2 x! h7 J& |9 o$ x6 B9 a我差唔多次次去朋友或親人屋企囉絲襪入次所著,打埋飛機...感覺好正!!!
9 \: F3 Q! R( q2 O
會唔會悟係幾好呀?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

我想ar~但無做......8 h  _  M4 G5 Q
如果做...我會睇係邊個lo~~~~~~~~~~~

回復 1# lvf05 的帖子

我都會甘   一樣

你唔好搵左人地麻麻果D。

唔好做 d 令人討厭o既行為 8 U0 o) b8 P* P( M3 n% p
就係因為你地咁 d 人先覺得變態( X; V- e) P- I2 a& |
咁大個人請學下抑制自己o既慾望

比我知道我實鞭打死你
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-14 08:10 發表   
% u; i2 w1 r& F2 Y2 l+ h. s# q唔好做 d 令人討厭o既行為
; N8 D7 P2 E: m" P$ k1) 就係因為你地咁 d 人先覺得變態
; n4 W( S: ?; Y% R( M2 N! ?/ c2)咁大個人請學下抑制自己o既慾望
# W) L. ]& j1 r5 |6 Z& z
- ]5 b0 r6 P' t. w
1) 絶對同意,D 衣服又唔係你gei, 你有mei 權弄污 , 有膽gei 同人講,陪番錢畀人# p0 H2 s& {! A) I
2)partly agree, 釋放慾望可以有唔同不傷害人方法

絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-14 16:16 發表   
* v" ?# }: n+ ^( Q+ C1 V絲襪唔好看外表,你著爛左分分中賠唔起
6 m  y: N6 Y: M7 @- [6 m. M俾你g道,就算無爛都唔咁再著la......
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

講真果句 你自己買都得啦" \1 p- W4 \( ?
著2手有咩好

怕弄髒她們的絲襪, 但真是有想過

怕弄髒她們的絲襪, 有試過.正

回復 1# lvf05 的帖子

我細個果時就好鍾意絲襪,所以有好多時陪媽媽去佢朋友屋企時,2 }" ^1 i* k; M

7 c) d' i# l% j  T% s" D2 G我就好鍾意攞媽媽個朋友D新絲襪著走,到而家大個就自己去買

我拎過舅母d肉絲,仲要著住走,,, 跟住仲同舅母一齊落街食飯...一路著住,都係諗住舅母...勁正

引用:
原帖由 lvf05 於 2010-3-13 19:39 發表     Q" E) p0 s3 n) p; N% k: z, t" A
我覺得有女人味d絲襪會特別hi...
  ]6 ^+ w9 O+ A  {; S5 q對!女人味!