嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我對穿絲襪的看法

我對穿絲襪的看法

我個人因為日日都著襪褲, 買絲襪的價錢不會太貴(約20-30元), 只要質地好, 平平地就ok了...
# ~* W! I7 k) y# r7 o( Q3 J因為爛左都幾肉赤,但是有時想試日本牌子也難, 因為我179cm高.
! w- V3 V, V; M& ?$ g以上是我小小的看法....
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都係差吾多179到,,
3 [( m0 o. B- y, x( l好多絲襪都岩著- -

=.= 哈哈, 我都係呀.... 日本牌子通常唔0岩著....

我雖然中意著絲襪, 但可惜無乜機會洗, 所以唔係成日著; 好彩我只係高170cm, 日本牌子多數著到, 但好多我都唔捨得拆黎著
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我中意著絲襪,尤其是有顏色或者花紋個啲,但我多數只係著係入便出街!好多時想著出面出街!

我175cm買絲襪要180cm果d先著到,平平地2X蚊對OK㗎啦,男人始終
( Q1 Z4 K, G1 Y4 ^5 y* N: N. O/ C( _皮膚”鞋”,容易走絲或爛

引用:
原帖由 hklowhk 於 30-4-2008 12:44 發表 1 T. Y0 R- w5 d
我都係差吾多179到,,, G; K, p2 S0 V5 P& m. |, ?4 s( @; y( I
好多絲襪都岩著- -
9 S( V8 m  p9 v: o6 m1 @" k
: {2 @# z8 E8 _9 `  O
guze 你都著到??

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 30-4-2008 12:48 發表 5 k6 h9 ]) A. i2 k4 P! I, T  C
=.= 哈哈, 我都係呀.... 日本牌子通常唔0岩著....
& P; C0 o6 z4 Y7 w' g! @" G8 e
係呀, 最多只係到165-170...

引用:
原帖由 noel 於 30-4-2008 13:33 發表 ' ?; M2 Z6 R0 h4 D5 C7 E& W  h
我雖然中意著絲襪, 但可惜無乜機會洗, 所以唔係成日著; 好彩我只係高170cm, 日本牌子多數著到, 但好多我都唔捨得拆黎著
8 ~" r: \8 |4 ?" h0 w: p1 }' b& v1 Q8 k! L$ k  k( M
羡慕死人...有你又唔著...
! z* V1 ]& A+ }, H/ ]. Z我著唔到...

引用:
原帖由 kdkid 於 30-4-2008 14:06 發表
" C) `: R5 {$ f我175cm買絲襪要180cm果d先著到,平平地2X蚊對OK㗎啦,男人始終3 e) N; U# S' t& m( q$ O4 ?
皮膚”鞋”,容易走絲或爛
1 f1 B8 @, W( J; S8 j! Q6 L. b: ?. |5 k' M1 a( n* h9 q  o
睇你點睇o者...著左就好滑好舒服, 所以我都不會入太貴的貨...

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-30 14:14 發表
1 {/ n. z+ Y2 G: k  f$ v9 C* f! F2 z8 \& w9 z; }7 M; ?. R* T4 j
) S# v- P8 w% \" n
睇你點睇o者...著左就好滑好舒服, 所以我都不會入太貴的貨...
2 D/ Y" @# @8 u4 I8 L要著得舒服...

其實懂得保養絲襪很重要

引用:
原帖由 shum001 於 2008-4-30 18:12 發表
0 n2 S" u$ P8 l5 P" I1 R$ r其實懂得保養絲襪很重要
0 @0 E6 y9 Q% ~+ W- n; C# B' }2 c! C7 q- `4 h$ j
對!
5 W- o- ~, X$ c0 S0 S& |2 t所以我開始著絲襪之後,人都溫柔左!

為什麼一定要穿日本品牌呢?8 {: t5 g( a( C" W0 R; S1 h
其實還有很多選擇的.

我一d著絲感想~

我買日本牌子ok因身高都係167cm倒,但亦嘟好多吾捨得拆
. {0 j6 I# J% M; a7 b8 r* ~但穿上之後真係好似自覺女左,..只係自作自受 6 _- N% r- c1 X' D$ y
乾燥天氣先搽潤膚會好好多架~
" [- r0 x: j% b+ l  F$ @: e0 n) W4 G) A其實我對著絲襪都有d感想,不另開topic,係度講下,6 W* J! E7 v- {. ?: `) A/ X! t  b4 |3 q
就係以前淨係見自己著啦,諗起有其他男仔著就覺得核凸,但上網見得多之後,' [, f" G4 m; \' ?1 Z, o
竟然有d睇到有反應 ..戀襪係米會發掘左自己隱藏左既一面或邪念出黎呢??" f; G6 G4 s" y# `! d0 L$ M9 q
係吾會反感著得好睇既男仔喎?..還是戀物既人都會係咁?

引用:
原帖由 心絲絲 於 3-5-2008 01:40 發表 7 R) W" i  l3 w2 s7 u  c
我買日本牌子ok因身高都係167cm倒,但亦嘟好多吾捨得拆 $ p3 k8 ~  U" }
但穿上之後真係好似自覺女左,..只係自作自受 7 g5 b& N. k( q  @
乾燥天氣先搽潤膚會好好多架~: {& l3 `4 O' ~* g2 }  `: g
其實我對著絲襪都有d感想,不另開topic,係度講下,) a# P& _% V0 E; h$ q4 Y3 X
就係以前淨 ...
: S. Z! z* T/ l" J! Y- p. _# H
" x4 F) r( f; q4 a! P: _topic 我都不知叫咩名...我會想想0 N5 N, o/ f& J! Q' \( c( [
不過, 會不會出現有女性想法既問題, 我想是很主觀既.+ V2 G. P* F2 p# j4 M) f+ D
我只當它是享受和有醫療作用吧...

我181也可以為什麼你就不能= =?

其實一對絲襪可以著好多次,點解唔要求質數高D

其實吾駛咁貴,因為真係容易爛,但請問你地喺邊度買靚絲襪?