嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

Feeling good

婚紗質感超好, 係麻煩啲

我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   ( t7 K# H2 y- z0 D
我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
- Z$ }+ z2 c& _, K# x+ {  v& |7 g

! M! `3 L* X' _* O  H$ R) y8 A) l  I+ [
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:03 發表   
' L/ v8 g3 [; s
+ x( H7 C- l  \; F" N, N5 ?  s5 R$ }/ [
+ R  R/ F2 M% g( P8 l1 h
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
4 U/ G' @/ P- ]
你有無婚紗先?我可以同你互摸呀!

沒有試過,不過也不太敢嘗試,
$ Q6 b& f' I% L) G怕把婚紗給弄髒弄壞掉,賠不起,
/ m/ [' }- W$ r+ D0 b加上婚紗對女孩來講是神聖的,( u# C  @; `" `* I: v
大部分的女孩一輩子就這麼一次。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   
; j; i1 N$ z& J$ s我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
$ r5 k* ?8 `8 s' _9 j( i
. z, H- a4 M- ^( p1 N: a2 M$ V2 h/ H* b
3 i3 v" q  P+ d: o: w  Z  z) M
我一著件婚紗上身就好high, 同你一樣好想俾人摸俾人攪

成套婚紗型內衣就著過既
- ]2 s% q9 j# N1 g著住做就未試過

成條燈籠裙唔麻煩咩?

最鍾意抹胸型婚紗

我平時睇外國d網,d TS會著住件婚紗吉男人,好正!

嘩!好大件好難收藏wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

好有想像的空間 純潔的白紗 加上...激情的性愛

婚紗唔會好貴咩

引用:
原帖由 Nforest 於 12-4-2014 12:55 發表   ; y& z& C( U9 o. Y2 I% l3 m, W
婚紗唔會好貴咩
. l1 U& k- ~( K7 B. `1 w1 o1 M1 }8 Y* ?0 y* S5 w# C
拍賣上面,四五百已經有
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

用婚紗自慰真的很爽😅
* e9 G8 ~5 U. T% G+ }2 C尤其內層是光滑的緞面材質. n0 P% }+ |5 k' Q/ R! H: @
真的爽到無話可說
4 Y; H* d) i& V有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上

引用:
原帖由 game5687051 於 2021-2-4 18:52 發表   . b$ q- M0 m$ N( h3 y
用婚紗自慰真的很爽😅
- j2 g, x# f* D, n尤其內層是光滑的緞面材質0 t, u0 d5 |& u1 d
真的爽到無話可說7 g/ n* Y; M; S5 i
有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
2 J+ j$ j5 A% K: D* y; `: ^0 w
; O5 n2 R( Y( Q2 R! {4 _我未曾穿上, 好想穿上拍相片