嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有CD友著婚紗做愛

Feeling good

婚紗質感超好, 係麻煩啲

我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   ( z- r, ]9 M' l' Y( H# h
我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
: n, i, R& ?/ r
- J% }$ y$ U; D$ j& U

/ i% o8 i! o9 u" u; ~禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:03 發表   
# D7 H' h% J# W" ^) `* b0 O/ ~: H3 C4 z

$ A7 d6 ^0 J( R
* t! M+ a% I- \# @禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
0 y7 R5 k# \/ I$ D你有無婚紗先?我可以同你互摸呀!

沒有試過,不過也不太敢嘗試,
$ v9 A/ v5 x3 s$ @怕把婚紗給弄髒弄壞掉,賠不起,
: A! [/ t: _; n加上婚紗對女孩來講是神聖的,/ R* X- ]; S" T1 o( X% _
大部分的女孩一輩子就這麼一次。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   
7 V2 U/ z7 p& V- w4 C我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
- H7 m3 B: N  ]; W) `
) J  g! c' y+ I* X' j

& v2 G7 h- Z* O# z" F我一著件婚紗上身就好high, 同你一樣好想俾人摸俾人攪

成套婚紗型內衣就著過既* m9 A! C. Q/ @) t) w2 e
著住做就未試過

成條燈籠裙唔麻煩咩?

最鍾意抹胸型婚紗

我平時睇外國d網,d TS會著住件婚紗吉男人,好正!

嘩!好大件好難收藏wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

好有想像的空間 純潔的白紗 加上...激情的性愛

婚紗唔會好貴咩

引用:
原帖由 Nforest 於 12-4-2014 12:55 發表   ) }" r4 B- g. R7 y% Z2 S  Y4 y
婚紗唔會好貴咩
' o* z- m2 @) {2 a3 h1 E
6 J7 G/ c5 S9 q6 B5 l3 J$ o拍賣上面,四五百已經有
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

用婚紗自慰真的很爽😅1 B5 L, ]  W$ ^, L! \; `% R. g9 \
尤其內層是光滑的緞面材質
  `/ Z8 v+ R  H真的爽到無話可說
" b2 F/ z1 h& f! `2 I9 a有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上

引用:
原帖由 game5687051 於 2021-2-4 18:52 發表   : F( H6 B) T, r
用婚紗自慰真的很爽😅
. f) l1 b7 R* p0 _  [8 ^$ n9 Q尤其內層是光滑的緞面材質& {" h1 }3 E! v
真的爽到無話可說; c2 t- a; ?  i9 Y' W1 S( `" j
有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
3 H) r/ x7 f! B0 V  z0 G) h; V& P) Q
我未曾穿上, 好想穿上拍相片