嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
, e) S2 y4 ?) o搞手最好先自貼下相先) E3 i# ^% O% k4 c: m+ h( O
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
4 w; C% x. h! j$ v* t% a
& {1 H8 q  K, X1 `8 T[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
7 S: v7 |1 C) g, o: X妳們可以約個KTV一起唱歌啊
4 \1 z  h* R. L" R# a4 c( o上次不是就有姐妹約在KTV呢
3 _+ ~. ~) R+ v% g" v$ {還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
. t, ?& ?5 z6 m4 ^偶若在香港滴話就跟妳們聚會
# F1 x. y4 V; a妳們可以約個KTV一起唱歌啊
5 k7 V! I, a( Q  Y" r上次不是就有姐妹約在KTV呢6 Y4 |; U' s; _% }
還有拍照分享喔
' G# d% h; Z2 ^8 g0 A
( J  m2 r. i. r3 ~
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   $ x9 y/ Y2 Q0 _* I; C6 X

' J+ g" V' n$ Y# c! v) v) |
  o" V& `! K# ]# c- L' ?唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
( y% ]2 d1 a0 L4 J  b4 A: b好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
& O+ y! q1 c1 L4 a" [0 r
1 [7 g! i, M! A9 w, C4 O
  z8 t* N/ Q& h7 T& p6 A1 F唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
; s" d, Z; k5 q1 v. \5 p% a2 ?/ X! y4 z
) V% K. u* C1 ^& V5 {# P
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
" i0 A+ @/ g# }0 H5 t3 @其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
3 {; V8 R  W; q8 }/ a# B/ T! B  X0 C. K3 @$ q/ Z( F+ c* z2 V
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
3 }( Q( ?: r! [  P啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
" f: H7 d$ V  F# z2 t* ^- L- t2 f6 K6 ^+ n2 i9 O

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
  q# x8 a# B+ L0 Q溫馨提示:4 @. ~0 t" V" o' T& i
搞手最好先自貼下相先
# i, _% X" u2 c3 b/ P而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
- h( }" m0 T. @/ n

2 e# }4 S/ R; \) Q( y8 t: W 心儀又貼下泳衣+肉絲 " M  y9 `% P% z/ S8 {

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
  f- e; ~  E7 S  H% f& a3 }6 a' ]) X* i# R6 y, g" c
" T; m! Z0 V! ?; ]
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
& g7 f1 p8 G0 f' R# n

/ o1 U4 j# F" ?6 b0 ~  I
# F- O4 `8 ^* |6 T0 g看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
- C6 b, S& q$ I" A5 ]5 l7 y* k有冇校服聚會-.-
7 R* v9 E/ x, C唱k著校服都得架~ % g# M( w( |! \$ J, D$ X
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
# _+ l6 E3 o+ ~- D6 ]9 ^- I5 |3 y" Z9 y2 F1 H

6 W1 t$ d- o) T8 |; ^1 Z6 ~# J8 x* m
看到這句笑了出來

5 J' s3 e, X! r/ ` 5 S; q( J2 A( D$ P
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar0 H1 R3 u" a- i+ N
不過我冇衫得唔得!?

婷婷0 L+ a" n3 N0 J- |
唔好里佢, }( i5 J3 i+ F: u6 d, i
佢CD點數0 點 又冇威望& X; h7 f( Z+ D$ S6 L- M
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
# m/ w+ \  y$ N* {我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
. D7 F) B( p5 T# Z$ y' z+ X! ^& n1 w去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! 8 w, q' d- S8 d: a

- q4 W& N" g. m- E1 {http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   ! h1 z5 i9 ~8 G( e" v
婷婷: p$ |# S% Q. h7 A8 R& O; Q+ r, D! F
唔好里佢9 q- w/ C' |; f% J9 j
佢CD點數0 點 又冇威望7 B0 L1 k7 \& m, T/ V" W# r  ?/ [
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
5 K! W0 H+ s- Y. Y0 i我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
- U/ [4 t6 ~4 {去佢個cd聚會
/ w! x' [0 q' f$ O. l( B9 Z( U9 w
9 Y9 k- o& f: {8 R! [" ^$ q0 W謝謝!