嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
' Q% \3 b) ~( e5 T4 }搞手最好先自貼下相先
4 k0 ~% }! H+ H' {. o而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D- U) o7 B# Y# Q4 z; N
2 ~0 l7 \' w/ d" t8 |+ w5 }

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會) ^4 B4 O9 |" H' |; n9 J  G
妳們可以約個KTV一起唱歌啊
* ^6 @% b# E# c$ @上次不是就有姐妹約在KTV呢! H7 X! o# B2 L0 E0 v# _* n
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   . }8 m( d8 e- o3 A
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
- o" [' S  k% g$ e# y& p妳們可以約個KTV一起唱歌啊+ L# S/ I( n+ o  B
上次不是就有姐妹約在KTV呢
$ L, R* K, f6 b還有拍照分享喔
! {- j" G9 ]2 `" J. T4 v& s
" u3 k& c4 ?) y' r0 F) r唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
2 T- E) z+ o2 }9 M; [+ S$ Q2 K( n( U/ X& \1 ^% J

. a0 U, e! V# g7 }8 I  U唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
7 w9 {5 _8 b2 ^' l- X
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
4 n, X# n2 X2 y4 [0 m" C0 E7 R7 I* I( |0 z2 Q* t- |! d: l
- y% n! D% q5 p7 V
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
2 n0 V( I9 B% u* E5 J  [
) [3 g7 O- a$ q0 S" Q
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
8 V. u0 y! b2 o+ G. U其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
% T, z8 B) e9 t+ \# g7 s4 H" h6 ]

p( R/ r0 G9 T) V其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
% d% c  N! Z* [+ A0 I, i: O  C啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.2 O$ }" t( O, g
6 Q- t8 X* c$ f, i, @6 q

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
/ Z$ O+ A# E: N+ ?7 G; T5 N% P' A6 @溫馨提示:
' y6 m5 j5 }" j搞手最好先自貼下相先5 z% Y4 y7 M8 `# O0 `
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
: D0 P2 H% S0 }% \4 h
# B. Z, O4 \" k. H9 |
心儀又貼下泳衣+肉絲 6 Z7 U% X) a% u

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
7 R5 W2 H- [3 I7 s+ v4 M, M; x& }- @( `9 o! R! ]
2 v( H, c9 ~! t( }& [
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
7 _' P; I2 G7 V7 \: t

a! `: e9 q! Z. Q6 o1 ~' [6 \( V" }
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表     ]! k. O  c5 _* `
有冇校服聚會-.-
( u, O4 H/ {( O0 K! O
唱k著校服都得架~ 4 G6 c+ @  v% h' P, x" G
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   , Q2 A; U( X; T) ^: i' [4 B
) u: j6 p0 O# j. j( d7 @

* i2 p* d1 O5 B1 [$ V+ W: g: ]# l. b4 Q$ C) ~5 @
看到這句笑了出來

9 }9 i( \8 ~3 x1 q2 W  ^
) H% B: ^7 ^  j4 n, K! ?1 J# d3 l6 }有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
' z. n) ^# n, `5 O2 F6 x不過我冇衫得唔得!?

婷婷2 ]& e$ K5 [6 y8 D8 C, R  d
唔好里佢# Z5 k3 g3 C' v0 v
佢CD點數0 點 又冇威望
" c. G* ?0 ^# p' O, N: D如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,- ]3 Y( `3 k. ^, Q7 f
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
7 i8 y* c) e5 p0 o% |; e去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! 4 K& A4 u7 w# J, D- a" s4 w7 C
9 w  w9 C0 v2 f1 B
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
) B5 g9 W7 ~3 q0 P% v' B" f: w5 r婷婷5 P& Y8 ?8 a# [: a
唔好里佢
( m7 x6 t* i4 O+ }& t) k! b佢CD點數0 點 又冇威望* S* S4 \) w# G6 C
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
. }$ I) b1 E: F% S  o: ]4 @我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,) r. I) V' [2 _, F) J
去佢個cd聚會
1 y+ w+ g+ N/ I  m$ ^% y8 d
' \7 E* T1 O0 p! a8 `% i8 E
謝謝!