嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:, m% G6 K0 w7 }1 C' _
搞手最好先自貼下相先7 [  ~2 _, d, [; q, f- F7 t. l
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
! P& s3 j7 H; f8 y' `$ U
3 [! O( f, `# E8 S# `[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
, n1 v2 z7 j! N7 j3 T! h, N) @2 ~妳們可以約個KTV一起唱歌啊1 S5 }- q! S: B3 E) G
上次不是就有姐妹約在KTV呢2 _9 i$ J7 s8 o
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   ( c  }- B$ p9 h; I& Q
偶若在香港滴話就跟妳們聚會. h$ ~6 r4 r, z( h1 Q
妳們可以約個KTV一起唱歌啊
/ P; B8 H0 L# I5 _5 \上次不是就有姐妹約在KTV呢
) G: T6 _3 Q5 R還有拍照分享喔
8 F5 W( Q. X, q! \  S! H2 ~

5 W/ K3 J* {1 q) J0 K9 S1 e唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
" W9 F# `% N  m, J8 M
" B# q1 J" n( m5 _0 s- b
, P; J  ~2 r& U& t2 l, c* E( W唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
$ p% a- z' K6 G6 z. t
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
) Z+ J+ Y  v2 s+ S+ D1 g
7 ?& U2 P  d# t' d1 h6 R% f9 n: n& {& O
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
3 Z: S4 m) k7 U3 |/ U" s% A* ]; O2 v* J$ n  w; F
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   & Z1 i& g/ ^7 t3 V/ K8 p
其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
* \9 C  k2 d  Q3 C9 G: o% {, h" @

4 T. u, V0 ?4 y2 p其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)  i. N+ }. l5 v. I
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.. c6 U! L# _0 w$ s: H& W9 B8 o( n
  P" r6 r* X+ f9 S8 {* V

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   ; l! S4 {" r6 ?" E7 ~+ m
溫馨提示:$ k1 j. h4 t" l$ E5 t
搞手最好先自貼下相先" N% N! i# A# ~7 B* c2 @, d
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
, i: `8 h2 B* _3 P' p! |
& }7 h4 p/ h& E* H! a& L- C& B 心儀又貼下泳衣+肉絲
5 Z: L) e' U" _! d1 s! j

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   6 @/ K; j2 h0 C2 w6 K: K' s5 l  @
7 @% o6 J/ r) T4 S: U

2 _* y) U) D, c  v* @  F% M其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
3 k7 A2 d* J3 z
* l; s0 b3 p0 s. m1 U8 f$ k

) Z6 S: N* n; a- i2 }4 A5 }4 y看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   ) U1 a# I7 l2 F
有冇校服聚會-.-
$ r# x/ s% U/ ^0 D
唱k著校服都得架~ 3 ]& V) y- E' M  n0 V0 T# ^2 Y0 H
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
' V" D9 F2 N! M0 G0 N
# |' O2 ?/ \9 I$ p3 G: Y) ^& f$ }+ t% o9 A& J% p" r# U
' L* }  q% _4 V
看到這句笑了出來
6 M3 Q- \8 @( J5 T8 z

; T) m5 e" T! n) ]3 h9 l( l; I有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar; s0 _/ p) w: U; W4 g- |' p' R
不過我冇衫得唔得!?

婷婷
; m. D; c9 [' o唔好里佢2 k  l. G% E1 \+ I7 X) K
佢CD點數0 點 又冇威望
, L* m% n6 f5 P& _6 S如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,+ N7 v  n  S! G! m$ z/ c. U% }' k
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
! V. g& j) p! _$ ^$ f去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃!
9 T3 D  E; x% M; J( r2 k
" K+ z7 [3 g  c/ D4 [  c7 ?9 chttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
. e6 o; L& ~" [0 C6 s婷婷
1 S5 H0 G1 u4 E9 l8 D4 E唔好里佢' f5 K3 g8 n7 K) }! b/ }
佢CD點數0 點 又冇威望
0 R; z4 Z& W! K% w# G1 @) b如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,% K* o& e4 T# ^5 R2 X
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,/ U$ q* C4 H0 f% C1 m1 q
去佢個cd聚會
/ s7 x/ R5 x  K$ u
% D0 \  N( W5 w/ l9 K, L3 D謝謝!