嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
: U) k/ t) i2 V搞手最好先自貼下相先
7 ?# P# g8 [2 G而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D' _; L- q( `7 l( ^! b

& ~1 S$ J; A/ A0 a5 g[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會- r. |$ \. R* j, {* N. E$ b
妳們可以約個KTV一起唱歌啊) d5 F, `3 {& P9 d4 a
上次不是就有姐妹約在KTV呢6 ~( m: W. r! l/ L0 b+ G
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   3 N6 h' C2 l+ }, K7 I6 |
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
: J; @' _4 q  {: t) z$ J妳們可以約個KTV一起唱歌啊1 X) ^3 k) G1 V& a1 i) z# g
上次不是就有姐妹約在KTV呢* F7 m7 i$ P( p/ s# l
還有拍照分享喔
7 t' [0 o2 n$ C' |  w/ g
  K$ \( P" y, o: I$ I, N/ {唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   + M, Y8 q% A# y
* R9 m9 G9 Y4 d2 j2 N6 x) N

! P& }9 V2 a# ^; C! a; {唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
, P* h! k9 }9 W7 t, h6 v好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   8 }$ P- {  V4 k' S) I

: X7 _6 j& S) h% \. S* {- s# z
! n+ V& Z) t  S# D% u% ^: u# ~. k唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
( v" F1 N! ~% M0 F; J% F( P- }+ m) Q2 r- W, P3 K/ t* y, x; x: ]  x
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
* h8 g" d8 m3 D# N7 X0 b8 b+ S6 E1 E其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
) h# W9 V1 _! b, U! [" f) i# r6 X. h, h/ @# E- _: b
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....): Q" l/ J& q5 Y8 D/ B2 B- O
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
7 G/ z$ ^$ |. J; Y, d$ [# H- |( _, t4 e, I

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
6 \& o- T% [/ D7 T溫馨提示:
2 U" Z6 l, f/ s6 _( W- P搞手最好先自貼下相先; i5 C- E7 f" N! G' B8 U/ r
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
& Q2 f! M9 [% {
' `' S; b8 z* Z! r 心儀又貼下泳衣+肉絲 ) z; `) x" Z# A2 {

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
  T$ `: ~9 Q* F0 O7 [1 f$ x& U3 c& P! c+ U: ]* l

1 Z5 J) g) i# ?4 q其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
) {8 C2 Z7 L* f9 G" Z2 i5 |
1 d4 d. J, `0 h; u, W7 `8 v; g; ~" n: l! q) J
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   / z9 D2 S# W3 Z0 e0 B  E
有冇校服聚會-.-
  f& F8 x6 k# k  K9 `3 `/ ?9 r+ ?唱k著校服都得架~
0 M% J) h2 _  l9 s! s1 b* u我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
. ?  S/ O: O2 b8 F% }" C, y. A& i% G  Z% D) T

6 t- D$ X- x' g  q% B) g/ m
! C. C( i$ x! {4 x2 s看到這句笑了出來
; `- ^5 X- [% `! F% j$ T. U
5 E: |) Z! _; d" g3 D
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar9 Z9 `9 `0 z, I& D
不過我冇衫得唔得!?

婷婷5 I) i3 U) [6 t  G
唔好里佢. q0 ?5 z4 P0 H- B, N, t4 ?# T: g
佢CD點數0 點 又冇威望6 M! H5 V1 t3 C: Q, o2 P9 |
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,& q- a7 v6 W& X4 t/ e2 l* n
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
1 s! k: q( @" b& E去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! . Y. @# v! }- C- w
. R/ X+ x# ?/ t! ]7 X
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   ( J8 a- j% x- N$ M2 g* ^
婷婷1 U9 J* d- |! ^2 d2 e) O1 b
唔好里佢6 V9 U$ x. q! U3 |# @8 M
佢CD點數0 點 又冇威望6 U& ~$ ~$ S* _# r" `
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,; m# q7 `6 r0 w* q# A# e; W
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,! _0 X5 g7 e" |' p+ A9 [+ Y" N
去佢個cd聚會
7 ?( ?& i/ \' q7 U4 N
/ E5 ~" a) i) o: D; r- m! w謝謝!