嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
* \# y0 O) K5 }9 z7 b; P搞手最好先自貼下相先* ?/ d5 g5 I4 p5 j" M( P6 N8 a
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D  z% C3 S6 k3 o2 g8 F5 M: D

0 B$ ~- V, [" J, J[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會* {( ^* C' U1 I! A; R" p2 F1 l  q
妳們可以約個KTV一起唱歌啊2 W: i" Q# @! ]) X/ I( n8 x
上次不是就有姐妹約在KTV呢
  O0 \6 W  Z/ F+ B8 m還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表     H$ e/ K2 @% G( V
偶若在香港滴話就跟妳們聚會8 Q$ [, ~5 c( S4 w
妳們可以約個KTV一起唱歌啊
" e# d$ B$ n2 }" Q- ~( U5 b上次不是就有姐妹約在KTV呢' d3 Y  [0 j4 o7 A# R- Q
還有拍照分享喔
* L  J6 r6 ?+ Q- r) E
6 I2 c6 u" ^- k! s; u* c) W
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   ' Y6 x% U/ F3 o# H+ K* W) {2 U5 x

. G* q3 |; R) p# o1 B- t& B/ R
% l6 R- A% Z, f1 [& r7 J3 a唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
  M' j3 V' D2 Z5 Y
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   , ?# D+ J; S$ Z
9 O/ O5 _1 J8 d% l: Z1 |, G$ X

+ `0 U1 C1 H1 K, F唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
" P% i2 N- y! T) F
& a  _8 N2 n+ l0 y1 l
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   3 F5 t4 b, Y3 a, R) t, C7 P
其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
- |) _. l: P' N; \/ T2 C

% J$ o, H8 C- L5 I) t; `/ V其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)/ }, O, e5 z* L$ O: o
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
' H! o- E: O$ c% F* D) A3 ~0 Y8 R+ V4 h# h) k! \6 Y- N2 |5 T

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
& G( T: X( [9 |  S7 F溫馨提示:' @( x  m* O# o( D' N( j
搞手最好先自貼下相先
0 p  C; \/ v8 f而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
' c0 W4 j" k6 |3 v" u5 Q, `& y8 T& Q3 D* `) A+ J$ t
心儀又貼下泳衣+肉絲 0 a+ F& B  T& J+ V& J

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
3 Y) r7 f8 ^+ C1 G' e# D/ h% w+ j3 y' N6 B9 K% z
8 `% t: [$ p6 a9 }, ?
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
+ p* d6 @9 j* c. w/ X/ g; H
+ U1 R1 r, W1 v% k; a. c
6 @" i8 \) y+ z1 O/ u看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
6 n9 b$ w. `2 g/ @有冇校服聚會-.-
9 T2 b  k9 Q% }% p! H. T! \* l
唱k著校服都得架~
6 ?/ D# A& \+ r' j4 V# o我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
5 i- G' t1 A' o2 S+ e8 p3 `" k, ^+ U; M% |9 v' H
' C+ z, Y' `. P

% s0 V! F  J" ]" Y/ V+ ]6 N. ^: u- W看到這句笑了出來
3 b# K8 y# b* ~( s' x

( n) P; o( [4 }有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
+ r# w4 X8 ?5 S1 q! o* n不過我冇衫得唔得!?

婷婷0 ~& n3 ^8 X4 M. f/ c3 e% T
唔好里佢
: Q0 b$ y  u" l/ d8 P) H  I; z佢CD點數0 點 又冇威望6 x+ P2 n) \/ u8 n. O+ I$ {
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
: s2 \: P' V4 i5 z我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
9 a/ W# o4 v) @) n7 z2 |$ ]去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃!
! y! m  p0 P& t 1 f5 |3 c9 G% b' m/ w, _' P7 a
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
! ^8 X1 ?+ c! J0 K/ W婷婷, \' U5 k/ A" G
唔好里佢
2 {3 m5 b& g' L9 C1 g" F+ A佢CD點數0 點 又冇威望
, L1 @; E9 r* V. H8 y如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,0 }: y" {0 j. O/ z
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,5 E  t( U( {8 S6 M( B4 N
去佢個cd聚會
6 A) J6 L& k4 g& U, D; n

2 f; |  U! M, E謝謝!