嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:" W0 [& N! {7 |$ `4 V, u/ I% ?
搞手最好先自貼下相先
* q$ S7 C5 e" t& x% V而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D9 `, E1 q" H8 ^, i
3 I. x" {# M. s9 M8 N: _$ p

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
  \) R9 G* q1 n* D* @妳們可以約個KTV一起唱歌啊( d  F  @0 J) V  w3 q% [# a5 }5 M; L
上次不是就有姐妹約在KTV呢
3 j  c0 G: m* y% A8 Y2 g& M# B還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
7 Y4 u  y3 _/ R3 U4 ]8 `5 Z偶若在香港滴話就跟妳們聚會
' i7 s( x6 p0 E) j. E: G8 M4 Y妳們可以約個KTV一起唱歌啊- q6 u; o7 V9 Z* ^- {7 ]- O
上次不是就有姐妹約在KTV呢) S# p- n0 D9 R
還有拍照分享喔
1 ]# s- R( Y, _7 C! m6 J* Q
& Q: i! @3 r7 B
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   4 u# @& }, b2 l1 S; ]# H
) f( T7 ~3 a3 X$ i/ a) w7 u* U
2 k3 K$ W5 _0 o2 v5 u# g5 j
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
" H5 A) k; @1 z' U6 r好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
3 `4 f- Q3 h- R4 C# \' b3 U- K+ _& Z" i' F2 ]

8 y+ e. E0 f3 S5 d9 i唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
% Q4 X5 d' D: W9 R- C1 m
- R: T. O2 V% b/ U  s& T
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
9 k1 r# J6 e# p& C: Z. s+ e# Z其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
/ G, L6 U8 u& U6 Q/ X$ R% d! V. h
* o% u8 _0 b/ v3 O6 F+ _其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)9 p* h% ^& p5 \  R7 n
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.( y* k/ r, |* j) O

, ~, \  ^- @2 c8 a" y[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   , d# ^2 `1 @$ [/ ^( k: O
溫馨提示:% T; ~, @3 ~% ^
搞手最好先自貼下相先
) Q3 c! ^+ e, Z$ W而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
2 c# z- y! y' }
+ A' U# G/ k5 _  I
心儀又貼下泳衣+肉絲 * r' ?, f! F' L8 G; }

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   + q. {6 M* g) F0 ?, \
( x7 n1 |. I$ Y2 L9 ]0 a$ c& j

4 d* M* Z& \, v/ F7 a/ @其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
' F; m/ u) P6 {5 f

( l5 a6 m+ y0 C. [" G
8 k& t4 W5 E. n1 m看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
9 ?3 _7 j% i. R, F& t" s有冇校服聚會-.-
! m, w  Z/ H, z, h8 T  @唱k著校服都得架~
( e( |5 Y" j: Z3 q7 z7 y  ^我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
- H$ D( H) y" w* S7 K# {+ M
& T- T8 k1 e1 u* m& O7 W$ s( q2 w7 }" ~4 a5 a% k9 u$ n

- a& y' G6 F; Z/ n7 ~$ ?& e$ I看到這句笑了出來
' \& _  I$ \0 V4 b

5 U1 C  I# L* a/ l" _5 \4 c有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar7 E& Q8 k. [' P/ t  D+ ^9 V
不過我冇衫得唔得!?

婷婷
! }  J' U. q- h5 }$ A* O唔好里佢9 l6 j0 j: q. |/ |* v- p8 F$ S' Q
佢CD點數0 點 又冇威望! x& G5 u% t5 n, ~5 i: T- |! a: ]
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
, z0 W6 L; _3 z0 Y  p7 x我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,  O, }5 C' K% f' n7 _
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! / A( [  N( C; ^

! a8 }6 J# {) Phttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   # |( _, u( v, j3 F: d6 E3 `
婷婷
' K/ c2 E  y% p; p' s唔好里佢6 ?1 R* e6 J, `4 d
佢CD點數0 點 又冇威望5 A# l; I; j& @  C/ ?
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
$ O. F# M5 q0 |6 f2 Z, ^6 c我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,( I4 h6 T% [. r. w! |, t2 L6 T
去佢個cd聚會
" I" [) j1 {1 M6 @, o6 B9 j) p

! }7 B* j9 O, d' X# e  W+ z$ Q: |謝謝!