嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
  X; ?" G7 g# q+ o0 d搞手最好先自貼下相先
: Q7 b" y4 H8 G. k* H3 A1 U而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D3 W# M# T2 S9 K% g. j# U$ w
3 L4 V  \, B  c. m

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
, p7 F, x4 _( D, I妳們可以約個KTV一起唱歌啊
2 ^7 p5 f; ?. a+ K, O7 [% w; i上次不是就有姐妹約在KTV呢' W/ l- y( k2 y- M+ P2 O
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表     ~' A$ X. a) s+ k
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
! V8 \6 W+ r7 h! q/ u) R( |2 P妳們可以約個KTV一起唱歌啊3 `& j- ?5 }5 Z9 T: L9 t+ e# }
上次不是就有姐妹約在KTV呢/ m( l* B. y9 @9 ^9 P# z2 e. q
還有拍照分享喔
, {3 U* R2 y% z- Y% f
  ^. p( @9 A0 u
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
, j( y1 `0 u' P& N  O( f; {. v$ h) m' r

) q, h& b$ D$ i& _' b6 z唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
: K  [" P1 }, U0 @0 e8 k, \- h
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   7 {$ d1 N! ?; W2 t' [

7 a) G" D3 b# A  b! I7 ?. E; `/ }. }1 M" R) ^  e
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
3 J# w/ u/ t8 c
6 {1 ~* n7 Y' T* n! b
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
; n* d: ]3 U* G其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
! {: g' J0 u0 y% W

7 Q: [! L) A. Y. y8 @( a9 `其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)7 u) o# b) x/ Z. N) [
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
' g/ [8 T* E  v4 q+ c# Z
3 H& p3 S/ F% ?( c# e[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   5 F+ E, O7 S9 M
溫馨提示:; {  [3 N% A5 }# X' i0 ^9 ?7 G
搞手最好先自貼下相先+ r3 J3 Z  y! H9 C  P# \1 N. z
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
7 i5 s- p- U$ ?# j8 D
" S  [* d$ E9 w# L+ b; y& I& z 心儀又貼下泳衣+肉絲 / q: D; @8 t" J0 A5 B+ P0 q

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   ' C! a( ?3 G) q# ^% J, C0 O. L

% Z+ ?0 h) ^; O/ I/ J7 V* X9 a4 H, j. ?7 R3 y$ G: i
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
' l4 {, @$ R) \- G
9 x2 Q7 [# t% \( f3 V( G; I3 y2 `2 X6 Q
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
* t. j  t: n0 r: w, q有冇校服聚會-.-
# P6 l) c; O7 u% K% w8 A唱k著校服都得架~
; ~* i8 K" S  G) a3 t& j( _我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   4 D3 O5 K3 {% D6 q! Y
0 O2 v' c2 c& ?6 D& Q8 d# X

( X& X* t  |  _3 f4 i6 U
% o4 S  e8 D9 T) y$ `. v$ a) U3 s看到這句笑了出來
$ |# y+ W9 K+ k6 N* l  _
+ I+ g6 R; x0 j! e( e
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
* W9 l" ?  j  o不過我冇衫得唔得!?

婷婷4 F0 _) P0 j3 Y4 k
唔好里佢
: [5 e8 ?( {) V佢CD點數0 點 又冇威望: F  [& y$ ^' g* T# V$ d: f) T
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,3 }; m9 C5 V9 t: }' K
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,) l4 ~+ F3 K0 ~  O" \
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃!
" C4 M: Z: @& Y9 v7 U
1 `$ s/ n! G( y0 I1 D" jhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
7 N+ k. o: |: p2 N婷婷
# P, D& m9 |4 c' r, O% U唔好里佢
. Y$ [# I% T" Z, Z佢CD點數0 點 又冇威望
% {' A. j  K; V如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,2 {6 d( G: }" j$ N9 ^
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
! b+ S5 s: E3 ~; F& e去佢個cd聚會
! Y% o# L7 S5 s2 P" [4 ^. C" u2 p
% o+ S3 K8 o  G1 k; }6 Y6 @謝謝!