嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:6 f- c+ @! l, H, [4 N
搞手最好先自貼下相先
, I/ N: S3 W8 J而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
$ _6 f1 ]1 p# F* Z) l
8 P# |& F( E& k[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會- S. U+ f- }: e# _- j
妳們可以約個KTV一起唱歌啊2 d# z" d! k3 t+ h2 @
上次不是就有姐妹約在KTV呢
+ i( r: Z. D3 n4 Z* \+ o還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   " z9 X% t7 p1 U9 ]$ f' [. b1 ^
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
4 g6 `$ J; J; m% r妳們可以約個KTV一起唱歌啊
4 r' K% o2 W* ^7 E& y上次不是就有姐妹約在KTV呢
, r- x& F' n( K3 r; G還有拍照分享喔
- [6 P9 z! e% }& |# c9 r) M
0 k8 B( c7 v$ p" ^4 I5 [唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   % \- c; s4 ^1 ]- P
. V9 W8 g: i9 N6 x* N
. A) M9 R: j3 M, S8 U" o1 q
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
  g! ]' s5 Y- V: N& `  Z3 X
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
: J+ v; G# [2 ]# ?/ I  P, @% A4 M* L( l' E6 a  _
0 j4 @5 j+ G6 S" M9 F' q( b
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
" h& W, l8 _' ~2 z# x& j8 k7 p9 i: I' q) v, N2 J/ V# ^  H9 }
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   . C1 M% A% c; q- x
其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
% V, F# E2 r8 v/ q! J$ k5 N& U  C

$ Z9 {' a3 J+ j# r6 z5 k+ X( f$ z其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)% ~7 N' [( Q) ?5 j$ y7 x
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.& f* J, A% j' [' H2 g1 b/ f+ o

6 V8 U/ P, G  }+ [2 }[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
: s; j. @6 Z( [溫馨提示:: d# G: p+ d! b& L& X
搞手最好先自貼下相先
/ N/ U: V- m# E' w& i2 s) |$ i而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
5 k9 x0 O; _3 O7 p2 T3 y9 z; I! I( N& H9 w
心儀又貼下泳衣+肉絲
* ?6 o: ?. S7 P( |8 G1 k

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
$ P; L. o" \& |1 s" V
/ D$ h) `3 A/ F& c
; n& O" m: o  [1 \, R+ E其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
& ~) |! \0 @$ Q6 Y
; p6 T# {: e( w2 g
/ }2 W# z" P" `- [: e看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
9 L) X* E- c3 T有冇校服聚會-.-
* d6 X' q* V5 T$ m/ K" ~& z
唱k著校服都得架~
0 E: f$ l7 N* T9 E* A% J% D7 O) o我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
5 j) A. z% R! `- S6 ~2 v; F* t$ N4 o) u  H( V
& J: N4 `2 g  j4 p+ L% d& F9 R' O
- ^& x2 |. }0 J5 V7 |
看到這句笑了出來

4 e5 B1 g* E1 @7 T6 W! D 4 Y' }$ V) d3 P; B& @3 T; d" m
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
' H% H6 [2 ~0 w& v1 i  r; K不過我冇衫得唔得!?

婷婷
# r; ]! s! g2 d+ z/ d( e/ i( y; j唔好里佢
! ?7 k1 t) n( Q# U2 }, }佢CD點數0 點 又冇威望
7 D$ |! p' x' ~+ U- h8 H+ V- [如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
" U& p9 n6 S* M& N- \, J8 ^我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
9 i* M1 O$ O+ }/ h. Z) `去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! / @4 e4 b5 N0 H) h6 \. E( t
4 r4 T! L5 a7 i+ M' y, A6 R2 Y# V) H
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   8 F" Y1 ]. z: q/ v5 A5 g" N" E- n
婷婷  ?9 z3 a. C& d
唔好里佢
, C$ b4 E3 b+ i; F+ B# W佢CD點數0 點 又冇威望7 W+ Z8 g6 K. J' s  B  b  t
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
8 h# @  O2 P; E( b" e我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
8 S/ Y; @6 V1 d去佢個cd聚會
: R7 a4 ^* O8 I5 n$ d" {$ U6 ^% L
; O5 ?& g! s& a6 F" `0 w& z' L謝謝!