嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
& T# J' [! w+ _" S5 b搞手最好先自貼下相先- {3 h$ f+ w0 H
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D0 l$ t: c; t6 d; u6 u3 v

1 z& M- X8 `0 ^1 }[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
( E( E+ J1 y1 P: N! V7 q8 I+ T* W妳們可以約個KTV一起唱歌啊
3 A$ q! K" B7 t, L上次不是就有姐妹約在KTV呢
  h8 C1 s- N* S還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   : N  C. e  Q" t: r% X2 ~
偶若在香港滴話就跟妳們聚會& k4 V) T4 O* [9 v
妳們可以約個KTV一起唱歌啊/ ]5 Y. C5 N/ h$ T  u/ `
上次不是就有姐妹約在KTV呢: G% Q) R9 J3 t
還有拍照分享喔
& @0 D3 b$ ?+ U
& P" {$ |! w4 Q( R) R7 u  G唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   / Q4 {, G) L# q& u9 b+ ~
: P, e3 q( A9 Z# f+ }

2 D0 q1 m% e; p3 q6 a( U: p+ X唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
! z1 o! O0 U/ q# E4 H
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
! S8 C/ |& M/ W" y1 [! Q% v9 {
0 }5 }0 {9 W  F1 K& ]: \- @  y) h  B7 N2 P, q! }$ x
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
* V( q0 ~5 K9 P: f: P$ [' Z# y( u' X3 h1 S! D
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
# A3 N: K+ O3 D& `- u其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
1 H/ I$ `' t* w0 E1 @) F- `1 o- x: ]$ _# ~6 s
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
3 H# p. }0 c  t7 m/ u' B' B啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
/ \. c7 C. \& B8 }  Q3 M" v8 n' g5 d2 g5 z

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   * i4 ]& ^4 m# s3 D# V
溫馨提示:5 ?+ |9 L- i; M1 z
搞手最好先自貼下相先
2 F8 a& y& w: z: S而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
: P  k" K& B0 U
; v% @) j8 A6 F0 x# ]* v& h) ? 心儀又貼下泳衣+肉絲
: C' J4 i; r, |' [# _5 v5 A+ f

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   3 z- J! J$ ]' A# f
& l3 a$ J# D( D; N3 C

4 _$ l* v" M/ E! _其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
% F) ?' D. C, C8 o* e) l1 U, _2 c$ o9 P2 x
: y" \: X0 u# n6 z8 H
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   , G# C( X9 c+ i6 j; z
有冇校服聚會-.-
! b. Y: ^) R: U5 |1 W0 X9 `
唱k著校服都得架~ ( k! @1 P! H% i3 ]
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   " ?' W& e% M$ e( g" N% q( H

, c5 ^; G5 P1 A8 K( T
# M; F' @' L3 N9 n
, [/ q% C. {/ ~$ T看到這句笑了出來

. m3 Y8 D# h9 o3 ]2 @# Q
) f- T8 }6 w$ S) B+ J有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
9 {- X; S# \1 y8 f3 C不過我冇衫得唔得!?

婷婷
7 s& g9 e, X% d9 e6 N唔好里佢
5 B9 N7 F  a# x( }2 ]佢CD點數0 點 又冇威望  |4 ?, q" L$ e4 f6 K
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,2 L7 t+ l$ J5 G2 N. b- r0 o
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,) T. l( F! d% h* E  W, L$ A( e$ X
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! - H9 s: _. Y5 D/ G6 C4 B
, L7 Y/ W( d0 a7 x' c2 N7 o
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
+ k" ^7 f% `0 e. v5 Y婷婷/ j  p; V8 z2 x3 N" B7 W
唔好里佢0 S' W# n6 T+ ?7 `$ R/ h% m& l
佢CD點數0 點 又冇威望
+ T# x9 l- ~" {0 j, I! _如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
, U% s/ {, e+ G1 {2 Y' G$ l我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,5 v3 a3 H( M& W( \4 @8 u' y( y5 M5 h
去佢個cd聚會
* k* H& E; ?! h/ Q/ k8 Q

( @, j, \7 `! m; x- p& M3 O/ b- I謝謝!