嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:9 C) _. s+ c2 r; X* U# r2 d
搞手最好先自貼下相先
1 o! d3 x2 b5 c3 |而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D8 a( S7 ^' O; B: j- \* D) o
9 a! y+ d5 r, `! J0 \7 ^; `# v/ _

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
7 i: S* F2 `/ c" ]9 z9 r3 ]妳們可以約個KTV一起唱歌啊& f  g+ L! P/ l9 t+ W- C- d2 w
上次不是就有姐妹約在KTV呢( ^3 `" p0 x$ m% l( j- `
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
* k& B5 m% f: C+ Z) ]/ j0 `偶若在香港滴話就跟妳們聚會; B" i7 X+ i. ]  m  @$ x
妳們可以約個KTV一起唱歌啊, \* `1 X( H6 W  j% [' I
上次不是就有姐妹約在KTV呢6 Z' k: a  B1 h) t2 G! G# h% C/ r
還有拍照分享喔
5 x7 O9 @- F1 N6 ]: s5 N4 r8 h3 k
6 S( _# {( H  O5 C- ]6 ^- s% [) _
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
1 T. j2 H9 L/ k# C
2 y) Q$ X9 W+ O9 p6 r% |
& \% q7 U. [' P% [3 \" q$ e  U  \唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
) R) h( V  [' Q( \+ N2 Y好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
9 P5 E1 p% \: ~) V# l. ~6 {% J/ P6 d: N) O/ h! w# v) ?6 @

5 k1 C$ u1 w& a% }0 c( B唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
6 `# X5 h- C7 Y! S0 K5 j3 s5 \6 @
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
8 u  f, P, v/ s4 `7 a: e( Q+ b5 L其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
0 R1 Q7 m7 k9 t$ O4 `+ T; C$ s" f$ f) u* y
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
0 U3 C" \2 R( [6 v; H' Q啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.: A, j+ _8 R5 J3 \* X
" y9 Y/ ^# ~& K5 ]9 T# Y

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
( i# Q9 [. s7 Z7 p2 I4 `% x- d5 _+ [溫馨提示:0 i' F! C4 A$ H! \8 |
搞手最好先自貼下相先1 S3 C- f1 r5 p: V
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
9 A- {: Z5 h# w# l' q, z+ ?
& p, Y" R& L; b' K$ K. D 心儀又貼下泳衣+肉絲 % Y+ I; G5 w+ B  ]! Q

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
$ B: F8 w+ W3 M$ z7 D, r- q/ P1 E3 M- J# }
, s# R" f& u# E5 ]" I# L$ t7 B/ F: u
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
6 r0 _. q; u6 q) s+ H: }6 j
3 Z( c# w+ O: H1 s4 L2 t0 o6 n; h2 x0 [
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
' v& H* X9 t7 `有冇校服聚會-.-
0 s; g# h5 Y$ H4 b( j) }3 d- h/ K
唱k著校服都得架~ 3 ^% ^* M9 K" w  t
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
- t( r! r4 u! D: K. L' F, `: q. S! E3 N, M7 C
# Y  Y# Z- m# g' w
/ s: b- [6 {5 x4 @$ q' u
看到這句笑了出來

, y3 t9 q3 g7 D ; F9 j; m0 p) F; `7 ]
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
$ ]' W4 n: L6 K) Y- F不過我冇衫得唔得!?

婷婷
' _* K' v- B! {9 o唔好里佢
4 _0 M* [) k9 n. a; l* x佢CD點數0 點 又冇威望$ k% l2 S" ?; X5 q1 }+ m
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,$ \6 ?( J% s' l9 @* l
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,7 {$ {* K" J! |( L3 P: N: @
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃!
8 V' ]$ h% G: }2 b# U - M2 g: s8 p! u- K+ [  Y
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   4 P* C$ x: G3 H/ L# u7 q
婷婷, [+ Q3 s+ n) |# q, \: U* B
唔好里佢
2 C1 ~9 S. |* c  [) Q  q" n3 p佢CD點數0 點 又冇威望  g$ p3 f) P  ^4 m" ~9 K6 M! O" x0 ~
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
% J8 G' Z. E5 w; k) P  y4 i我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
3 u5 i  {# L& _2 K$ y4 L- C/ B去佢個cd聚會
3 C6 ]5 X4 j; y6 s2 U; @

# F" x' a  [8 C' f+ A謝謝!