嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
7 G& A2 m& y. m3 X2 v" Y$ G搞手最好先自貼下相先
1 R3 P. Q- N; }/ s而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
% D$ V. s1 k- ~5 l7 {) i, O' q
% V9 P! r& a* Z) o[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會4 v, h6 L6 f, d( q
妳們可以約個KTV一起唱歌啊( x6 N, V/ X# }( H2 L+ V* _' E" R
上次不是就有姐妹約在KTV呢6 w5 P- y# R) w2 C
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   * v  ]; c  }, A% }1 F1 @
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
! l- y' j+ E( b1 U2 K; H/ V- b妳們可以約個KTV一起唱歌啊
4 u% @7 ]% _5 E6 ^* q4 |上次不是就有姐妹約在KTV呢
- I9 F! E7 }2 I; H% _還有拍照分享喔
: j3 z5 k  ?$ o' |1 p' z) c- t- B* |% j3 j: x
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
( P6 E  r8 `& c" c% d  y
. e; N9 K3 S, u# ]9 X; U
* B" i+ O0 c; o  R' B9 X唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
5 n( J0 ^/ x9 j7 n- E: z6 j好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   . a  h2 `- x9 ]

2 K) f0 f" V, G5 i" W: m+ B2 f; h: o
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
* p: h6 p5 ^! R$ ~
2 L( k% E/ g" U0 R4 K絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
% j! T" u; M7 U其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
2 a: T# n. @# s& S  M- O, e

% [# R+ [, y" Z# }其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)* s3 K: z' O& r& D8 H1 E
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.& [! f. H5 f8 P+ G+ T

1 e! }- V. |* [; q& J) E" S[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
2 d# [% H7 X, p& R溫馨提示:
+ _! L% {% Z6 A( X搞手最好先自貼下相先0 @  y, I, I! L
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
0 m+ y' s) Q; ~, ?" w4 m- L' C; @' K) h: J: \6 j
心儀又貼下泳衣+肉絲
% G3 V2 O9 @$ t( n  x

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   . q2 ~5 v) I7 S! N2 o5 n

! e. C4 Y+ k& a& u& p$ t% u. J3 F' ^4 I+ A
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
& J* Z. u1 [* ]5 m- T* T$ a5 g8 @) Z! W% ~9 e
- `) X; n4 O/ S
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
+ ^* O9 v4 A5 X有冇校服聚會-.-
, A; {/ n& G$ J* ~3 i唱k著校服都得架~ 2 k2 M1 n3 b" S  n2 `
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   & R9 m5 `" F, J/ s
8 u- \8 m6 `% F5 K5 u
( B- [$ B# M- ^% B

$ ?) _9 Z2 _; w; \9 T2 j6 E看到這句笑了出來

7 p# }: |5 u! C3 D5 O$ C# |* L' i
7 {4 c( V/ ?. z0 u有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
! Y' L! J6 n# P% |! }不過我冇衫得唔得!?

婷婷1 w, _! v' i  b- Q+ R0 r: F
唔好里佢* u2 T, u* ?! D
佢CD點數0 點 又冇威望
" z; t8 x9 s# b& X: @( B+ t/ c如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
- U  [6 r3 u) E9 R; j6 E% U; m9 Z+ H# M" |我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
* b+ z- L- u4 t% m! }去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃!
: g, L1 p# X0 W0 G& @5 O' J& N 0 [+ R4 H" T! Z% }+ M( r
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   % M9 j* y: G6 G+ I
婷婷9 [! H! [4 D0 _2 @
唔好里佢$ ^" v3 S9 z! `0 V9 \7 [7 U
佢CD點數0 點 又冇威望
- G$ C5 j! t: K' c6 W! s如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,2 J& ?( f3 L+ u
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
7 Y) b) `2 V" p5 x9 N$ B) S7 }6 t$ Q去佢個cd聚會
0 d+ z3 U" n8 v4 b

- s* \  [, q8 U0 t6 q7 e謝謝!