嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:. E: s  |' o( E' K5 e7 t% O* b! L" x
搞手最好先自貼下相先/ T. |2 `$ T0 y$ q/ I
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D9 M, F6 W1 Y7 `6 S; K

! d1 o8 {' V2 W7 m' d+ V: @[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會$ p2 I7 _  _* B$ ]
妳們可以約個KTV一起唱歌啊1 i6 ]8 M' t- L9 t6 o0 f
上次不是就有姐妹約在KTV呢
/ ]" ^' k9 {7 R; p& g: w) m) X還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
! R: A. F9 B! M- B; a7 m- d偶若在香港滴話就跟妳們聚會- n8 Y4 @6 J: b' r6 W9 e
妳們可以約個KTV一起唱歌啊
5 n, u. _( p- o上次不是就有姐妹約在KTV呢- Y. K/ h5 g7 N2 `# s7 R: z
還有拍照分享喔
! I, L; C5 n: Z5 j; V- L, F. E% ~

8 U% f1 u$ t( ~1 F' ?% |唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
: |' _9 N$ T( F$ B* ~, w" E4 O- r6 C! N5 Q+ @

; s, D1 c& I/ g" X+ Z0 F# c8 ]唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
" b( m& E* _5 Q好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
7 _! S) n% y5 m* o( S& T% \% K5 O' o- s
. `; j. Q8 k2 z* B
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
" V: h! V7 N& F5 y
* e1 _" ?5 k+ }4 q絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
0 m# x, Z3 X& W  U. z1 c) V/ N其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
% I- Q. u4 t' K" k( U

) \- K# N) Q, i; A( t其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
4 |/ ]2 A, M  I# O; ^啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
0 z1 J* K* Q5 F+ k! H# Q( T+ m+ i" d( E

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   & x  E/ M: u% }1 N
溫馨提示:
$ ]5 l4 `( H9 z1 c7 R! n搞手最好先自貼下相先
& W- e9 u, V- S4 _! u$ T0 F3 i而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
3 I; G  s6 G, |: O8 v1 p6 A
2 I  u9 a/ a+ g- y
心儀又貼下泳衣+肉絲
4 a& D3 l$ `. d$ E; _) Y

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   ! T% T7 d: c0 E+ G
! x4 s) b2 N1 r1 V7 x- F" ~

7 T# \7 X# Y. L/ P( p/ r: H6 H其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
: v' m: f9 R7 J2 O# }
& z7 }& j6 J1 o* p9 u
$ `+ v# t! c6 Y  x
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   5 ?+ n, }- D0 j9 S9 a4 B* x0 k
有冇校服聚會-.-
* [7 V5 C; ~/ p) [! G! I唱k著校服都得架~
* \0 }8 F5 r) [- }我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
; n0 s! V1 y" W9 ?
% s* ]$ @: ^) R" M1 m
) @. x( K+ ^( a. O% _2 g
2 E: F7 B# C0 P* s+ t  d看到這句笑了出來
/ S7 u2 l+ T6 Y+ Z1 F# j4 I, u, a7 ]- u

5 ^) C2 m1 s, @. R有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar. b$ e: Y% j1 v1 F( S
不過我冇衫得唔得!?

婷婷/ A5 R- @& w8 S6 `4 v
唔好里佢* n1 S) f2 p, J7 E; S" E+ U
佢CD點數0 點 又冇威望
8 [/ L. ~) x  n% Z$ A/ V# p如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,$ b; ]. y+ @( o
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
' F8 {& U& G0 i( ^去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! ' e: }+ G9 ^4 S& ~
4 z# N; L! z: a6 B. S; L4 b) \
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
- n% M, u' k1 S婷婷
9 Y8 d. D+ T. \  W+ |8 s$ \唔好里佢* I0 z4 J" [2 m- b4 w$ X  V  k6 \
佢CD點數0 點 又冇威望" W$ `6 j' L( i! R- h) r: H
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,! C5 `, u, y0 r' ?1 c% c" _
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
# ]1 t' L$ ~  h; S0 x4 H去佢個cd聚會
" k. J4 G: x; e" I
- V1 \3 |5 W/ M. L3 m$ F謝謝!