嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生妹除校服

學生妹除校服

; [9 [2 ^5 P5 s- r
- V  ?* N$ S# c0 z9 M又係轉貼, 應該又係學生妹妹放左學返屋企除校服, 姐妹們又知唔知呢件係邊間學校校服?
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 deathboy 於 2010-6-13 17:55 發表   
9 [9 ?/ m# V* f% r
3 y$ A. C$ _; i: l, S( M; f" D7 x! v! c
又係轉貼, 應該又係學生妹妹放左學返屋企除校服, 姐妹們又知唔知呢件係邊 ...
4 d% a9 Z+ x& X! H5 u# X

7 Q) T9 d. T3 y! x: X嘉諾撒聖家書院

幫她洗埋做吓家務...

我都想有呢套 :P
& A  v, N9 K1 \0 c; w$ ^, g8 D不如我試下著啦

引用:
原帖由 dgs_lover 於 2010-6-13 23:17 發表   
% O* u$ l/ x0 R* z* r% f' }8 c我都想有呢套 :P
; i3 A" L5 x7 P4 H) t) L* t) V  ]不如我試下著啦
- X2 `" L& k  i
5 c, w, Q% @/ b0 m, X- X2 A我有相o個套...同款o既校服呀, 可以著呀!!!

呢間o既夏季同冬季我都有,最鐘意件粉紅色上衣!

好想要ar

個學生妹唔想著等我幫佢著下

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-13 18:56 發表   / ~/ ~+ D  V+ l. v

6 r9 M$ C; J+ d7 e* u5 i
( H/ A. L& W, ?  v嘉諾撒聖家書院
/ D/ b7 [$ ]  `& ]' F( G
; \9 D) [& K+ D3 H4 g( g一望就知,真厲害呢!

回復 6# emm0877 的帖子

冬季在哪裡購買?

any smell from under

可以係九龍城獅子石道買

引用:
原帖由 MICHE 於 2010-6-18 10:30 發表   
! F. @' q# L; i  z  u6 ]" K! a' q; Y/ r) y6 g, u1 P$ V3 [* `: ?5 ~

" y  y2 ?8 x& m. d一望就知,真厲害呢!
5 v; R# h" I" o: E1 z
; n# U2 {2 i9 Z* d% `' l1 Y3 u
你好似潤緊我咁wor...

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-6-19 18:30 發表   
3 j+ a- u: v" \7 P) U0 e2 ~7 ]冬季在哪裡購買?
% ?/ m, m/ |: n
7 C9 R& N/ V: C4 q0 d4 I5 q8 e
引用:
原帖由 rwrw 於 2010-8-26 02:07 發表   
; t' T/ n3 ?  q  t4 A6 C0 ]可以係九龍城獅子石道買
( W, k9 K1 {# |0 r* p: Y/ ?9 g7 Z- M; F/ F4 G
P.S. 請注意係唔連校呔o既, 如果要買埋校呔o既話就要去指定供應商買o勒, 至於邊間係指定供應商?!  唔係意思, 我簽o左保密協議唔講得, Sorry~~

我想即刻拎黎著呀!
, G6 v6 B3 C* N- h- @) _0 v3 R話說我係我表妹屋企都試過咁% s. j6 Z& ?' ]4 S
有日去佢度整電腦, 去TOILET時見到佢有套校服晾左係度' C4 z; A! y7 _8 C/ B' Q5 a" }
哈哈 咁就梗係著上身啦8 z( ]4 E3 j9 l; {- c3 n
我大我表妹幾年, 所以穿上身後非常貼身, 而且又短!正!

係真學生妹除出黎定你自己放成咁呢= =我成日都會扮下學生妹放左學除左校服就週圍放

咁似我著完之後周地放既……

套校服真係引死人.

看完照片. w; {! b4 h7 R0 P
不知何故感到很陶醉

樓主你不如去佢屋企幫佢做家務啦