嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   
: k2 s* F8 k3 k6 O1 T我自己有300d, 成條綿褲咁厚
' _! y$ W! f+ C0 A1 p; G% h
2 z) ?; d5 U" Y) Z2 }+ s
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
  o  R: T+ \% C7 [' {3 R( e3 V# l/ d: B7 b3 s( C# I. t" ^: Q" N
* {" z8 T! j7 @$ \( C
, U3 b/ _4 N: `( Z) ?0 y# d5 ~" s, L! q
不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d
+ N/ \, e0 m) A: k' N: x: E. s! t不過著左真係似著褲  ]# h% |. ]7 M2 v3 s
我屋企有40d,80d,120d同200d: h( M! S5 \+ l6 e- e% ?- C
200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表     ^8 k* P0 ^# [% `

?9 b- b0 Q+ a/ F6 P3 p9 u  c/ t, @
* S1 p- E5 P# f1 E7 u5 \掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   ! ^7 U2 S. [6 s( d- F
幾個月前買左5400d
/ @" f1 w; H0 H: t8 Y$ g8 [不過著左真係似著褲
1 d4 [3 m, H/ W. @' I我屋企有40d,80d,120d同200d2 p, |* w9 t( w7 e# s' l
200d就買左未試
/ Q$ T# Y1 @. y9 }. A& {7 T; h, \, w! y, _) M9 o/ T
5 U& D( c, n1 h$ ~6 c: d0 x& b6 M3 w
個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
2 l# h: K7 r! _- |. z% S/ y幾個月前買左5400d$ y3 _; u2 V5 a# o7 a
不過著左真係似著褲
0 y' ~& e/ Y3 y7 W$ d5 \我屋企有40d,80d,120d同200d
, l) G* r7 H$ u- Z200d就買左未試
3 \: E9 S! l; \3 h2 c8 P2 u5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的
% N1 B" L" j/ p7 t2 y* K) e7 R5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心