嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   ! W: O, |* E9 F0 \6 m" `. M
我自己有300d, 成條綿褲咁厚
/ G1 z; l  k) M) e( b! \  g

7 \1 r8 Y0 s' g. e! {5 I$ G 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
% z0 E8 X( G/ V# B. i/ e! F# g! V7 s1 C% p- V3 n

9 z. p" c5 U. y 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
. e! u1 F) g/ U, S2 f
; M  q2 ]! r6 K' L: T+ \8 p
不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d2 O- H9 j" l9 o! X6 C4 b8 G4 \' f8 p3 }
不過著左真係似著褲
$ e* T6 h1 P6 w' ~! Y$ h! n" ?1 I- Z我屋企有40d,80d,120d同200d
# r* z) @) M7 l2 P200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
! C8 m( A  T4 v/ V4 o1 ~7 z# P- v* p, F# [1 [& g/ E! |, H. X' x

$ c9 x* w# ~# {2 t* u' g 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
, l' ?+ X/ Q4 @9 S
掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   ( f5 t4 _  _0 @3 j  x
幾個月前買左5400d
: Q# [* L7 l. g6 o不過著左真係似著褲5 o7 T. z$ V# [4 ]5 \* R
我屋企有40d,80d,120d同200d6 O; [4 I, l3 J! ^3 K
200d就買左未試
) H; x  c! `0 Z7 L) k# r, x$ ]
' ~* O5 n/ t0 u. |* ]: ~0 Y3 j; N8 @0 ~6 D; \
個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   . z8 C  R: m% H( ^, K
幾個月前買左5400d
. F* L  f, k$ D不過著左真係似著褲$ i8 H- Z9 [+ O1 i( U6 u
我屋企有40d,80d,120d同200d
+ E' G( H5 d/ h' W7 b200d就買左未試
3 X$ [) K3 e+ k7 {9 V* |4 p* {
5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的
- B7 f! S, Y. E. O5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心