即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   ! r' U/ X. J1 C! V2 Q' \' P2 t

! n/ g- g4 l  G+ S4 q
( e: v' @8 A  [# H  u我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   9 [3 T7 e/ {3 [6 W

6 P) D! \8 P- G, A& Q: a+ |) `9 M$ V, }- H
死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!( d* J. d; r( Q
, X  k; p* t( T+ v: j
但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, ( W) c* B4 K" }: M
咁點算呀?! 心情沉重添~~
" M$ |% f  r$ x1 H3 s( M% |: t% C6 b/ e6 K0 i
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   , n0 S! Z9 W4 s  V
; k8 |2 ]3 P- \5 J. _
恭喜成為真正既CD
" \; g7 A  I9 q9 |/ m7 H4 O& k2 E& B: i1 ^$ H3 C$ C
真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   
4 |" ^$ m) _, N$ H" A
( B# j9 n1 u& q9 N1 u4 J8 @1 E% L7 ~) c9 K6 k
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
+ z  S0 }/ ]/ f9 F* _
" _3 B3 M8 L4 @* i/ z1 [
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   
: _$ F$ ]. o" T6 s) w8 P! D5 J+ p9 F9 T9 F$ V

+ g* _# f, j6 H! B 真係唔知恭喜定點
' i) j- J' W/ s
其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   , n, V( }/ @! S2 s  G2 l# K6 b
x2
6 |6 C* Z1 W+ ]( r( ^- `" q7 L

. q/ k5 n1 g3 t哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   
* z0 E7 I& [! [/ d9 H% _" [( m/ Q' Z6 r  {# g$ ~

. B, i; ^/ ]: F" N" ~- I% qwindows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否
2 M  y7 s; q- L: P3 A在乎觀點與角度3 z0 d1 R3 f& e6 g* l" F
+ r! j/ p; B* H
正如 有人連M牌b9tl都嫌舊" f' i* |# M1 F/ ^2 o8 w
有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   : S! n$ S: R7 l% C2 ~; p( H1 b: y1 M
, [% A3 ]& J1 g% D
其實你自己都唔想咁?
$ _! D% M- ~. i% ]: q0 n4 n6 j
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   
% \7 r+ L5 Q7 ~& [5 J8 [
& K; l& G- [% E. q$ Z9 H# h. R1 A7 _
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
' Y& @+ U$ }4 l8 l* T6 O% V' R. }0 Q1 D3 e: D
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   ( `( L2 p' _. Y& F2 `5 d

$ x" o% c% W5 l7 Q  ?
% o1 Y8 R- c7 S  u* s* T. ]8 l/ i我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
' l5 [' b8 T8 B& p; O+ Z" G/ s" I+ m0 C) Z* _- O, i' c
are you many pantyhose in your home?