即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   * q' _8 X4 C, |* n% S" G8 i- Z
( H0 u9 c/ q5 x5 m3 |2 ^+ t2 B

8 [& ?$ m1 ]3 r: f; d: h4 U4 G  c我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   
" I3 r( l& n% _3 v2 j8 W; {$ W4 z1 T" n
" v- ^- O. W% n! O4 d2 n1 }
: c6 w. |1 q% e3 z9 X死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
  l$ j( F) d' c7 ^; U" i$ |! P! [) V4 b( K, f8 d4 U8 J
但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, $ z9 U- K# z, R5 S" `( ^7 a2 M/ p2 f
咁點算呀?! 心情沉重添~~
# Q5 X/ |* G2 ?6 Y/ h
/ a* U# z# i: C, i0 K& V. t0 r% ~. ?好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   
/ S, ^2 Y& R* J" c1 L  P& O5 d
& A: P" y( g# h9 d3 v$ l3 t7 v. f恭喜成為真正既CD
$ ^9 M7 F6 q, a! `/ `4 `
/ |8 S- A7 T/ b3 v+ Y% }* n2 O 真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   
0 k5 ?+ w, Z+ ]4 l4 _
, U, I. {. P  @( U3 x: e% Q2 {6 y( A6 c9 r" M3 x8 N& c
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
- D; r8 c; ~3 Q+ j8 T+ o, d( D% X6 U+ a
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   
  g. h, Z8 G4 X9 }( Q+ X
5 A# b7 V+ M9 m
2 a6 J6 S$ F. N8 E7 z 真係唔知恭喜定點
) r/ {2 @' y: p. f# v其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   ( N& ?& K6 C4 X5 c
x2
! Y( I/ N# L1 J" F0 v, j, {% K& @$ @" k" X$ ^
哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   0 O2 S' l, P* t2 E

7 j" I# _7 H( e* u3 M$ a9 \( y1 ^" [) ?5 r2 o1 o
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否
# ?/ Q" \0 M2 O. @: |在乎觀點與角度
  L% m& h( S% l1 _& i
& Y  X7 p$ K# U* P) [8 }正如 有人連M牌b9tl都嫌舊
; ~' X" U$ X) Z! x' k5 p$ c有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   ' g" G, P8 g6 u, U& z! e- m5 l
" B; y) }0 E* g# n( L
其實你自己都唔想咁?
- Z% _4 ?; ?7 R! |' n- {  _
, b3 W7 c+ z: D( u7 }) v
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   9 ^7 u' @7 ?; N0 m2 X0 n

, }: }; C# n% @& B5 i) b, U
; M- f) L5 b0 b7 i半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
! W7 _- W1 I+ m$ z
2 n4 C3 n; {5 M$ n- W4 |0 f. E
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   
7 k2 Y& {. V' B# n. O" _1 z
5 x' ^$ Y$ ?, ?7 A/ A  s2 `  z
: Y" i& O. |. U* X( i9 v5 R, z我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
# L6 ]4 O& n- q) f6 F2 C
1 H+ l9 A6 G9 `7 c, M
are you many pantyhose in your home?