嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人知e款泳衣邊度有得買

有無人知e款泳衣邊度有得買

) g: I, \& N* o! R. |! ?  F+ p& w
$ Y1 P6 r& x+ v

! }, I" t/ M; k[ 本帖最後由 banana0525 於 2010-7-2 18:00 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都是一些保守的款式呢!

有無人知呢?
; v6 D& P1 X" p! ]( D6 y我係日本yahoo見到有不過佢唔寄去海外

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-7-3 01:00 AM 發表     @8 \! t, h3 l" v$ p
有無人知呢?( ?" H) E6 O# V3 N" L. J; l
我係日本yahoo見到有不過佢唔寄去海外
香港有唔少舖頭可以代bid日本Yahoo
YV3S1E117XC050141

樂天唔知有冇- t* v' ]1 E" f2 J5 m& `
因為樂天好似有寄香港...

襯絲絲更漂亮

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-3 04:33 發表   4 H: k1 f: R# Y
樂天唔知有冇
: K- o- R* c0 a) A因為樂天好似有寄香港...
% d/ R+ B; \- S如果有我諗都好貴

好似係兩件頭泳衣?

個款好似日本學校泳衣

Yes true is school type but the colour is suppose is blue.

引用:
原帖由 ka228 於 2010-10-15 10:09 發表   
$ X- E  x! l" I- B$ t& W+ WYes true is school type but the colour is suppose is blue.
* i5 b9 X/ l! s我知係藍色! ]6 d5 l. N! I0 w; K9 A+ e
香港真係無地方有得買?

唔係好靚啵9 M# c3 b' q2 I) D8 {4 g4 ]! g
似係2件款

上環文娛中心對面的體育用品店有,係門口,見到有藍色及黑色

好似日本學校的款式

引用:
原帖由 zakugotch 於 2010-10-31 13:48 發表   ( S7 v" f, @% _
上環文娛中心對面的體育用品店有,係門口,見到有藍色及黑色
4 @8 [, O' ?! t# V1 J1 m3 f
咁遠呀...又唔會突登去/ q+ K% J' a$ s/ l
不過多謝你提供

杬惘奻獗徹ㄛ刲坰狟艘艘

樓上有人講過上環有
2 S* d5 e: r/ \) D7 f% s: M: T但係無理由去咁遠6 D  `5 B' R2 ~
九龍區唔知有無呢?
) [& Y6 D( a/ `7 d+ L9 J放多張圖比大家睇睇 . p/ t! k( Z1 O; j9 _( |

呢件好似兩件裝,香港好少見

話左1件 點解係都唔聽

我都想知邊度有?