嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   
6 r4 J0 I/ _8 Y其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   % `' X$ b9 F3 v0 d1 x) C
好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
- w4 ^- B7 \- n: A" e
1 @, {. T6 H/ L
其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表   0 C4 Q: s( ], F

/ O2 ^$ |) ~, ?5 ~* V# f2 f. M% C. N9 A% v: e9 i8 u8 p' B
其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛+ |9 X; A3 N7 S) X" I% {
! {  s  Z+ l1 ]5 r; r5 R; j2 F' Z8 c
自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),
- p* i# j. L' s/ V0 h) A5 u! I" _5 ?3 ^" V; K% H4 @, X) s. K" R; W
因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正' i" r8 a: F0 L4 \' }3 [

# m+ A7 J# {. T, _不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表   3 G& A2 c8 c5 \5 F
女裝衫褲、內衣褲
+ `4 l" s; _1 Y7 I- s
女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   / J* J( P& E. M
我喜歡女內褲衛生棉。
6 F2 P# m  a; x) x
我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   4 i8 K, }0 d$ U/ b/ T+ s! s
我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
* H$ `  p  g/ c" S# ]+ J
200多件?穿得哂嗎?

小學運動服' H" Z+ ~, G" ]* J* e! }# o8 n
中學校服 旗袍, O& }# q- m8 @
芭蕾舞服同絲襪. P  R! @7 o: ^) y/ W* H
泳衣$ N5 a8 X8 Z5 S5 f1 {

: g3 H6 X. D  Q" n1 _( @已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   . Q" I7 v% G, ?5 \, a
呀我都鐘意女性頸巾。
1 \  ?, P9 ~: i! i/ [
8 s) i0 o( D" M& n$ m我喜歡穿上絲物
5 F. }+ G. ~! @' [7 [0 d: }http://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
- ]6 z$ P0 z% h+ g8 z呀我都鐘意女性頸巾。
, G% t7 C+ D  g2 A+ T, X邊種?4 Z' I  z# N* W. @3 e7 g0 b& R* o  {
絲巾定係真係凍天用個啲頸巾