嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? . Z7 k9 r7 ~( n. G
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
% \* o9 k/ O# j; O% w5 Y( V. }% w) [0 F* Q- U- l8 C7 a
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
2 ?7 ^* y# T* E如果要cd才著其他女仔衫,2 }/ L* h' Z5 O# L& d& |
另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   4 l$ @; }& J+ t4 U& W
競技用既手槍
1 K# f' k' j3 r; \5 B: P) ]* A# m7 N
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   ( M( s. g. _2 |8 L# [0 R
5 B& V/ ^8 y# |. g
0 T. q. ^; s' g7 d$ D
e? ipsc?!
. I1 I% H" s, j8 _

' x* i8 b/ p9 D1 R5 I* F- p" o; i咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   % f0 D' ^1 Z0 p! q
我最喜歡旗袍及婚紗
. c: ~) O) _- @  ]9 _. G) ?
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   / S, m" V0 y% N
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
( f7 ~% r7 j  F我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   , g/ v' j9 [0 O1 s
6 I7 Z* f% g! v- I
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
+ T0 y5 F* Y$ k2 G/ d- w, c) o) c$ D3 ?* N' |2 [
/ b% G( \5 A( m5 W5 l
恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   
8 K7 m1 d2 Z9 V呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc- j# z9 t4 t) O- O% Q2 N3 X' b4 [

: b7 J2 e5 Q6 |' Re...點解有咁多嘢ga?!
1 N1 d8 h$ e% x
( S$ A/ o3 a. O# j1 K8 \( z
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??/ }# q+ p( C! m; v$ ^: }9 u3 @

9 e  z2 U1 M9 A9 e+ Z% [: r另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
, }- `) o& @+ |我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   + V9 O/ k. T0 X% _: J

. H" K: o$ L! g/ X' q8 m) m( I. q2 e0 Z
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??3 o, s( N, Y5 M# ~

4 M0 D8 f9 }& {2 ^, Q另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
3 c7 B( r- s5 @$ m! ?  Z我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
5 G+ @# a2 y% p/ @: v2 _. b' M( S3 ^4 m, t
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~" H7 \* n" m$ l9 a/ o9 f; E/ N1 u

: O7 r, A1 p, q) S) Z- _$ @1 s. l眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~