嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意?
( O5 C9 G8 W' M  s4 b1 F可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc, O6 m, _: H' x; \* v# G
& Z( C7 E; e8 ^* J2 V
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
7 p$ g; u# A; }3 n如果要cd才著其他女仔衫,
, h7 f4 ^* a3 i$ G* z; C" N另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   $ |9 H( e) {+ I$ b) l
競技用既手槍
, M9 l6 A% L" U6 j4 A) q- {
+ I  z) X. K  b- B
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
8 b- N% `* u7 b+ B' s$ n% u# f7 h4 u2 S
1 A0 D) V& h8 y$ c9 q
e? ipsc?!
6 j' A2 K+ F- U

. c3 [3 \% Q7 D& A咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   
; h4 N/ a& I! p# B8 \) ?8 W我最喜歡旗袍及婚紗
8 V2 ]7 h2 w& k0 W5 G, T
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   
6 A% O4 w/ ]  {1 D當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
' E% W  Z# ~) }. g% O
我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
2 o3 T* r/ o5 M' m" A
5 X( p) T$ A. @$ X, \% v( J婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
, _) R: e" a- f( `; X$ v

. w& s& M' [6 E# T
* ?# A! a# `1 q3 Y恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   
- X( n1 p! J, ]% @( l呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
- v/ }& G# s2 p) ~  w7 E5 S
, ?" n" s' y0 J8 f4 t& Ee...點解有咁多嘢ga?!
8 l! `! l- ~$ f+ u' i- H) U) H. d& M. U, m3 e& n" O
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??' ?  n; }& {% |

. A( X6 T5 y6 }/ y; q" ~另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
" k' f: b; U( y6 T7 t3 x/ i我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
4 C- S5 h, ?8 H3 Q$ W
; E7 A) R( G8 _, ?9 z/ l
$ J" r% z. z% W- `' k貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
: F- m9 O) _8 j6 V* J+ ]2 ^  D6 v' e6 R. s9 f
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。0 O1 h( i0 U5 l, M0 `; t1 x! f
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
' x" @( j% a  H7 i4 l
! y* Q( x! p) d8 a
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
' O  h$ k7 p4 f! c5 t' x: Y3 v6 q/ ~+ R5 B
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~