嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? $ [4 H1 W. {8 O' ?1 u/ b( {3 Y
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc" U7 K5 Z) N. _" d
0 H- Q  Z; e9 ^
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
2 Q0 f$ k$ G# t- q# m: l, ?/ Z6 k如果要cd才著其他女仔衫,# L' V8 _! k' @/ l
另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   # m  f4 n" H2 O  t
競技用既手槍
. u7 l6 M8 l8 {) g# C: \, e
7 A. g) K. ^0 Z0 D4 Ze? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
+ d& O( a  E' I! E" o- z: {( J
. e! V7 A  l+ Y; W4 f9 ?' n
0 `( ^6 f; P+ x4 V2 j  }) c# {( Oe? ipsc?!
- L" j, b+ W0 W7 s; Y4 W$ ~" Q6 R" P, T5 n2 m
咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   
  G/ A1 \. d  u/ y7 ?, `" L* Y$ W我最喜歡旗袍及婚紗
' x9 T. t0 {7 T! W; r8 Q3 C; K婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   * w& l# N! w. n2 G# D( o6 I" V6 z
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
+ W# P" D% a  S1 @. {
我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
* i& f2 E7 _& c. ]' J2 @
. L1 \( D. ]! [" y$ I婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
3 S/ O; Z/ I' _; h" z& a* V
# y: |, y/ w% ~# P

6 Q) C0 _  s- |恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   
2 Q% V) i8 [# r; c呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc- M: w# f+ _8 V7 D+ d1 j7 r: G' K

9 \0 `# f/ i" e! x7 u; [  Le...點解有咁多嘢ga?!
- P. `1 V" K1 w6 S, i2 Z% N

1 ^0 w2 M0 s7 f$ v; d貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
' F2 G* c( _& d2 q0 k
3 S. S2 A1 d) p1 s' d) r另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
) U; J9 u. B( g- s4 Z0 f我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
, |- l6 ]+ G$ e- t% W& @
* y8 K, o; y- z# f8 Y; P6 V5 P% \+ _: c( `1 R, b8 w
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
' h# h8 b0 G9 i7 k; w8 C0 h; c$ h6 @
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
! d0 W" ~' Y( T' S/ f6 z- g- E/ O/ V我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
% |- v# {/ }9 E4 O* _

4 o% w' ^8 `, i# B, R講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~* {0 @# a# m- I% ]4 \% t$ v, u- w
  I4 }7 Y- l; K' u
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~